- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.401
Allah iyiliğini versin efser o kadar çok bildirim geliyor ki inan kaçıyor bazıları kusuruma bakma :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah iyiliğini versin efser o kadar çok bildirim geliyor ki inan kaçıyor bazıları kusuruma bakma :)
Kız ben 90 lı yılların çocuğu olmama rağmen annem babam beni 80 lerin parçalarıyla uyuturlar ve dinletirlerdi onlar sayesinde çok severim o yılları ya80'ler Marga'm çok dikkatlisin
Allah korusun
![]()
ay marga biz tikkamla sade şeyleri seviyoruz o nedenle hep günlük kombinlerdeyizhakikaten öyle sizin katıldığınız temaların çoğu aynı tema oluyor![]()
evet fark ettim sade ve şık
prolukta pek bi yakışmış
teşekkür ederim canımevet fark ettim sade ve şıkdiyet menüne bayıldım ellerine sağlık canım başarılar dilerim
prolukta pek bi yakışmış![]()
Güzel gidiyor canım her zaman ki gibi :) geçen bir arkadaş sordu katılım nasıl diye dedim bin kişi katıldı sabahtan akşama kadar resim birleştirme yapıyorum dedim hahahaha diye kahkaha attı , buradan o arkadaşa sesleniyorummmmm seni seviyorumm
bana öyle bakma marga
çok garip hissediyorum kendi yazılarımı görünce
![]()
Yılbaşı komsetleri diye konu açmış yazdım işi başından aşgın margomKim bu Efser?
Bilmezmiyim kuzumAllah iyiliğini versin efser o kadar çok bildirim geliyor ki inan kaçıyor bazıları kusuruma bakma :)
Anladım:)Elbise de güzelmiş.Yılbaşı komsetleri diye konu açmış yazdım işi başından aşgın margomgörmeyince gözüne sokayım dedim
![]()
adım kırmızı olmuş ya birde yazılarım mavi ve büyük alışamadım kendime ama çokta beğendimniye garip hissediyorsun kız
Yılbaşı komsetleri diye konu açmış yazdım işi başından aşgın margomgörmeyince gözüne sokayım dedim
![]()
Bana hiç değişik gelmiyorsun şu yazı rengin haricinde demek ki sen benim gözümde hep pro üye idinadım kırmızı olmuş ya birde yazılarım mavi ve büyük alışamadım kendime ama çokta beğendim![]()
Kız ben 90 lı yılların çocuğu olmama rağmen annem babam beni 80 lerin parçalarıyla uyuturlar ve dinletirlerdi onlar sayesinde çok severim o yılları ya
Tecühhünçok şık kadınsın ha efserim harika seçimlerin var, bencede o kadar kombin arasından bu parça harikaydı![]()
ben bu modellere bayılıyorum geçen bunun koyu ve desenli rengine rastladım ama kırmızı tonlardaydıBilmezmiyim kuzumbenim tez canlığım durmadı işte
![]()
Evet yaAnladım:)Elbise de güzelmiş.![]()