- 29 Ekim 2012
- 23.214
- 59.439
- 798
- 37
- Konu Sahibi Huy Meselesi
korkmasinlar habibtemmmm simdi gencligim gittiYok artık ya bu kadar mütevazı olmayın pls.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkmasinlar habibtemmmm simdi gencligim gittiYok artık ya bu kadar mütevazı olmayın pls.
korkmasinlar habibtemmmm simdi gencligim gitti![]()
nurummmm sagol bebisimmmmmmm sende cok gozel bir hatunsunnnnnHepimiz Allahin bi kuluyuz canimmm , cirkin celimsiz ne demek ,seni oyle sevdim ki gozume cirkin gorunemezsin asla
Ve ben oyle oldugunu zaten dusunmuyorum yeme bizi simdi :)
tamam ,ne zaman musayit olursan bekliyorum canim![]()
Ayyy gııı gel ol profildeki abim bekar Ahahaha hayatla evlen benimle programı:)Senin gelinin ben olayimm![]()
yiirimmm seniii habibtemmmmm guzel bakan gozlerinizzzzzz tatliskolarimK.bakma valla endamin yeter habibte.![]()
BanaaaBen profiline koymam ozelden atayim sana bekle :)
K.bakma valla endamin yeter habibte.![]()
Oyyy afiyet olsun balım:*Buyuk boy buyuk boooy hepimizeee yeterr :)))ay ben cok severim cekirfegi hpc basinda otururken ders yaoarken alir citlerimmm
aaa sen gordun mu cimcimem![]()
nerde
ne zaman
nasil![]()
Yolladimmm :)
Hatirlatcammmm kizpcden giriyorummm benim fotolar telfonda atarim bir ara hatirlat beni gormk isteyenler ozeldenmesaj atsin![]()
Baktım bende yolladımYolladimmm :)
Canim biz neredeyse 4 yıldır arkadaşız. Buranın dışında da muhabbetlerimiz var whatsapta falan konuşuyoruz. O yuzden çok kez gordum:)
vay anasinicok pis haset ettim simdi
insh bi gun benim de olar![]()
Benim kocam var taam mi hihAyyy gııı gel ol profildeki abim bekar Ahahaha hayatla evlen benimle programı:)
Bakiyorum canimm. Telefondaydim bakayim simdikBaktım bende yolladım
Nurum benim cok sagol o senin guzelligin :)Nur kacar kizlar...
Hepinize iyi gecelerr![]()
Ayyy gııı deme kacırdıkmı simdi gül gibi seniBenim kocam var taam mi hih
Kiz biz senlen resimlestik miAyyy gııı gel ol profildeki abim bekar Ahahaha hayatla evlen benimle programı:)