- 31 Temmuz 2011
- 10.134
- 17.417
- 298
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.041
kız nur ben senle konuşurken sanki kufi ile yazışıyormuş hissine kapılıyorum hııı![]()
Niye ki gi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız nur ben senle konuşurken sanki kufi ile yazışıyormuş hissine kapılıyorum hııı![]()
Ikinizde cok tatlisiniz ondan olsa gerek :)Niye ki gi![]()
Kökünü kazıdılar resmen margişim adam yok oldu resmenİyi yaptın canım , hoşgeldin , mune abla yada kazen abi gelince atarlar onu ..
Ama bu tam sanki sensin profiline acayip yakışıyor...sıkıntım 1 saat bile sürmedi ahahaha bak yine döndüm eski halimee![]()
kırmızıları görmeye hazır kızgın bi boğa gibiyim :))inşallah olmuştur canım benimmm :) öyle olumsuz düşünme hemen..
Ikinizde cok tatlisiniz ondan olsa gerek :)
Herkeslere gunaydinlar...
Huy Meselesi bende diyom niye kulaklar uguldadi.
nuryolu bu bi isaret gel tanisak koklasak
![]()
Ben burcu. 2 kizce anasiyim bide sanirim haftasini bilmedigim bir elyin tasiyorumTanisalim tabi![]()
Allah razı olsun canım canım benim :* hamd olsun bebiş iyi teyzesi, Rabbim sanada tüm isteyenlere de en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıcakla yavrusunu kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin (amin) ❤Benim icin öylesin Tuğba'm bende iyiyim cok şükür bebiş nasıl..??
Ben burcu. 2 kizce anasiyim bide sanirim haftasini bilmedigim bir elyin tasiyorumkaynasmayi severim
![]()
Ben burcu. 2 kizce anasiyim bide sanirim haftasini bilmedigim bir elyin tasiyorumkaynasmayi severim
![]()
Amin canim. Ya bacim elin degmisken inan basim donuyor uykuluyum bi pasta yapsan meyvelisinden ne makbule gecer haaa. Kahveni yaparim ben bol kopukluAllah saglikla kucaklamagi nasip etsin canim![]()