- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.941
ayyyyy senin suyuna mı kaldım ben hıhSana çeşme suyu bile vermeyeceğim kalk kendin al![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyyy senin suyuna mı kaldım ben hıhSana çeşme suyu bile vermeyeceğim kalk kendin al![]()
neresine geleceksin canımHeyyooooo ben yılbaşında türkiyede olacammmmmmm az kaldı![]()
Hatay canım hic gelmişmisin..neresine geleceksin canım![]()
yok gelmedim canım benimmm :)Hatay canım hic gelmişmisin..
ne yapıyorsun nevoşşş
Bugün yine yoğundum pcye yeni oturdum kontrol ediyordumne yapıyorsun nevoşşş![]()
taşınma durumunuz vardı ne oldu nevoşşBugün yine yoğundum pcye yeni oturdum kontrol ediyordum![]()
Olmadı canım yerimizdeyiztaşınma durumunuz vardı ne oldu nevoşş
Beklerim canım o Zaman künefesi meshurduryok gelmedim canım benimmm :)
bdv.de konu açacağım "katıl baskısı" diyemismo fan kurucam en sonunda katıl diyeeeeee hahaha![]()
olsun sağlık olsun yine şansınız var mı pekiOlmadı canım yerimizdeyiz![]()
künefenin hası ordaysa belki bir gün neden olmasın benim ki künefe nerde yese hiç beğenmezdeeeBeklerim canım o Zaman künefesi meshurdurgel tanışırız
![]()
Bekleriz canım :) dahaaa çok vakit var yavaş yavaş hazırlanmaya başlayabilirsin meselaaa :) aramıza hoşgeldinnnnayy katılsam mı acaba![]()
bak 4 yıl sonra gelir o konuyu hortlatırımbdv.de konu açacağım "katıl baskısı" diye
sizi tüm kk'ya şikayet edeceğim![]()
Her yıl deneyeceğizolsun sağlık olsun yine şansınız var mı peki![]()
sen nereliydin nevoş yaHer yıl deneyeceğiz![]()