- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.981
Canım Marga ancak arkamdan konuşuyor pek inanma söylediklerineyapmaz öyle şeyy.. hıımmm acaba yapar mı?
pek tanımıyorumNevreste yi şimdi ne desem yalan.
yapmaz yapmazz.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım Marga ancak arkamdan konuşuyor pek inanma söylediklerineyapmaz öyle şeyy.. hıımmm acaba yapar mı?
yapmaz yapmazz.![]()
nevreste zabıta mııııı![]()
haaayırama biz yine de kaçalım
![]()
bi dakka ya ben niye mandalina kokuyorum allasen ben çiçek kokmak istiyorumyapmaz öyle şeyy.. hıımmm acaba yapar mı?
yapmaz yapmazz.![]()
Canım Marga ancak arkamdan konuşuyor pek inanma söylediklerineSen istediğini yapabilirsin
Tanışalım,kaynaşalım
![]()
işte ayak üstü zabıta yaptıHuy Meselesi .
Ahahahaha aklıma zabıtadan kaçan sözde topal dilenciler geldi.
Biz önde nevreste arkada koşuşturur dururuz artık![]()
Oyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımNevreste zorla yarışmaya sokacaklar benii koruuu
HanimKelesimiGetir ablamı da kendilerine çektiler.
Tek başıma savaş halındeyim. Tek mühimmatim ekşi mandalinam
![]()
Sevgilin mi canım??? Evet canım hası burda super ben yurtdısına geldigimde 1 kilo gtryrm bnmlr ohhhh miss 2 günde bitiyor:)) beklerim canım inşallahkünefenin hası ordaysa belki bir gün neden olmasın benim ki künefe nerde yese hiç beğenmezdeee![]()
sen şu facebook'ta dönen video yu gördün mü?bi dakka ya ben niye mandalina kokuyorum allasen ben çiçek kokmak istiyorum![]()
takma diş benim çocukluk kabusumdur onu yapmasak olmaz mıOyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımAma diğerleri birşey yapamaz
Takma dişlerimi çıkarıp gösteririm kaçarlar
![]()
ayy hayır görmedim nerdeeesen şu facebook'ta dönen video yu gördün mü?
Evde biber gazı üretip kendi üstünde deneyen çuçuk var hanii![]()
TAkma dişşinden furur ablam seni. şüphem yokkOyyy Hanım Abla varsa ben tırsarımAma diğerleri birşey yapamaz
Takma dişlerimi çıkarıp gösteririm kaçarlar
![]()
ayy hayır görmedim nerdeee
Zaten kızdırdım furur vallahiTAkma dişşinden furur ablam seni. şüphem yokk
ayy nasıl görmezsin yaa bulup ekliyorum himenncik![]()
şu kk da ki tek eğlencem mismoyla uğraşmak bunu bırakamam
benimde topuklarıma sıkması yakındır. zira yarışma hakkında, şu saz çalan veledin banane banane inadı var üstümdeZaten kızdırdım furur vallahi![]()
Eğlenceli ise bende size takılayımşu kk da ki tek eğlencem mismoyla uğraşmak bunu bırakamam
beyle buraların yanıyo gözler yaşarıyo başarılı deneyzeki çocuk ;:)
hayatıma girdin gireli bdv'ye bakamaz oldum kadın.. alışkanlıklarımı değiştirdinşu kk da ki tek eğlencem mismoyla uğraşmak bunu bırakamam
beyle buraların yanıyo gözler yaşarıyo başarılı deneyzeki çocuk ;:)
Mismo canım kusura bakma ben tarafımı değiştirmek zorundayımbenimde topuklarıma sıkması yakındır. zira yarışma hakkında, şu saz çalan veledin banane banane inadı var üstümde![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama sen hani benden yanaydınnEğlenceli ise bende size takılayım
Adaylarınızı yolladınız mı
Geleneksel "2015 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu