- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
mihriban hem güzeldi hemde güzel giyiniyordu bende beğeniyordum şilanda çok güzel ama tarzı biraz zayıf hiç güzelliğinin avantajını kullanamadı bencebenim hatlar karıştı,ben işte benim stilimdeki ezgiye diyorum,burada ezgi kim bilmiyorum bile,evet mihribanı çok beğeniyordum ben ya,yazık oldu
Iyi geceler canim benim yarin gorusuruz :)ben çıkıyorum size doyum olmuyor kim birinci olmuş yarın öğrenirim artık bitmiyor ya
Heeee hatirladim simdiiimihriban hem güzeldi hemde güzel giyiniyordu bende beğeniyordum şilanda çok güzel ama tarzı biraz zayıf hiç güzelliğinin avantajını kullanamadı bence
yok kız ben ezgici değilim,hatta en tarzını beğenmediğim o,yalnız flash tv benzetmesine koptum yaSiz yamukla ikiniz ezgicisiniz anlasildidur bakayim benim ki nasil giyinip cikcak merakla izliyorummm..
Su halay faslali biterse gorecegizzz
Flash tv yi gectiler yaaaa
sende mi diyettesin,ben demi girsem ne yapsamben bir gofret yemeyeli aylar oldu biliyor musun.
iyigeceler canımben çıkıyorum size doyum olmuyor kim birinci olmuş yarın öğrenirim artık bitmiyor ya
şilan gibi uzun siyah saçlıydı o da güzeldi baya yeni elendi ya görmüşsündür benceMihriban hangisiydi yaaa
Demba ba dan sonra nurella ile de yaptilar yaaaa
Aaaaa iste ben gulsahi seviyorummmmm favorim gullsaaahheeee tamam anladım
yarasınBiz de burda her gun cikolatalari lop lop goturuyoruz yaaaaa
Hahahaha ama oyleeeyok kız ben ezgici değilim,hatta en tarzını beğenmediğim o,yalnız flash tv benzetmesine koptum ya
sende mi diyettesin,ben demi girsem ne yapsam
iyigeceler canım
O kiz silandan daha guzeldi :)şilan gibi uzun siyah saçlıydı o da güzeldi baya yeni elendi ya görmüşsündür bence
ne yapacaklarını şaşırdılar şu sinan akçılı da hiç sevmiyorum ya ne işvarsa burda
şu gülşaha bakayım gidecemIyi geceler canim benim yarin gorusuruz :)
bende ezgi yada gülşahtan yanayım ikisinden biri almalı bence ödülüAaaaa iste ben gulsahi seviyorummmmm favorim gullsaaah
evet daha güzeldi bencedeO kiz silandan daha guzeldi :)
Ben bu kizin hakikaten tarzi oldugunu dusunuyorum niyeyse bana cok degisik geliyor :)şu gülşaha bakayım gidecem
bende ezgi yada gülşahtan yanayım ikisinden biri almalı bence ödülü
Gulsah alsin yaaaa :) allstar eylulde baslayacakmis ya. Kacirmada izlerimmmm. Ilk sezondan cok katilan olsun yaaaşu gülşaha bakayım gidecem
bende ezgi yada gülşahtan yanayım ikisinden biri almalı bence ödülü
Evet cok guzel kiz masallah Almanya da mi yasiyorduişte bu kızdı
Eki Görüntüle 1556184
yok kız ben ezgici değilim,hatta en tarzını beğenmediğim o,yalnız flash tv benzetmesine koptum ya
sende mi diyettesin,ben demi girsem ne yapsam
iyigeceler canım
evet şu anki kıyafetide çok farklı tarzı var şimdiBen bu kizin hakikaten tarzi oldugunu dusunuyorum niyeyse bana cok degisik geliyor :)
burda da fizik harika çıkmış amaişte bu kızdı
Eki Görüntüle 1556184
allstarı bende izlerimGulsah alsin yaaaa :) allstar eylulde baslayacakmis ya. Kacirmada izlerimmmm. Ilk sezondan cok katilan olsun yaaa
ben o yarışmayı izlemiyorum ya,yıllardır hep aynı oyunlar sıktı,ben tekrar bbg başlasın istiyorum,bak işte o zaman kaçırmamGulsah alsin yaaaa :) allstar eylulde baslayacakmis ya. Kacirmada izlerimmmm. Ilk sezondan cok katilan olsun yaaa
sanırım değildi,kazakmıydı yoksa Türkmenistanlı mı öyle birşey diEvet cok guzel kiz masallah Almanya da mi yasiyordu
Ya gecende haber de okumustum baslayacakti sanirim bbg..ben o yarışmayı izlemiyorum ya,yıllardır hep aynı oyunlar sıktı,ben tekrar bbg başlasın istiyorum,bak işte o zaman kaçırmam
sanırım değildi,kazamıydı yoksa Türkmenistanlı mı öyle birşey di
Birlikte yarismanin nabzini tutariz artik..evet şu anki kıyafetide çok farklı tarzı var şimdi
burda da fizik harika çıkmış ama
allstarı bende izlerimseni mi kırcam tamam gülşah alsın
gülşahıda gördüm ben kaçıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?