- 9 Ocak 2015
- 19.914
- 82.784
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Bende şişkoyumBıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalim
Niye kiz kac kilosun ki bende siskoyumm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şişkoyumBıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalim
Niye kiz kac kilosun ki bende siskoyumm![]()
Ah canım kusuruma bakma Gözümden kaçmışBıyıklarim benm ne ka delikanli olduğumu gösteriyor litfeynn unutmayalim![]()
Göbüşü içeri çeeek çek tamam biraz daha iyiSaraylim sıkı sıkı![]()
Tişikkirler şekerim benm için çok önemli buAh canım kusuruma bakma Gözümden kaçmışbir daha atlamamaya özen gösteririm
![]()
Göbüşü içeri çeeek çek tamam biraz daha iyi![]()
Popoyu saymazsak ne kaliyo ki geriyeBen şişko değilimgayette zayıfım popoyu saymazsak
![]()
Valla şunu diyim katılım yine her zaman ki gibi çok iyi :)Bohem tarzmış hıhhh ben katılmayım diye yapdın dimi Margayarışma başkasada görsek kızları
Kız harbi katıldınmı sen bu saç ve kaşlarınla çok yakışır sana canım![]()
Yawww nedir bu Türk gacılarındaki popo bu ne yaPopoyu saymazsak ne kaliyo ki geriyekoca popolular olarak devlet kuracak nüfusa sahibiz
![]()
Of harbim sorma bende 3 gündür saldım kendimi , verdiklerimi yine geri almaya başladım anlayamadım noldiiiiPopoyu saymazsak ne kaliyo ki geriyekoca popolular olarak devlet kuracak nüfusa sahibiz
![]()
Yaaaa gel sen de katıl , senin saçların son hali tam bohemgöz zevkinize yazıkşişko olmasaydım tam benim tarzım ama maalesef içlerine sığamıyorum sana bakıp iç çekicem artıkın
![]()
Tamam canım çalışmalarda ben de yer almaktan memnunum beni neye yazıcan en bitli üye puhahaTamammmmzaten bu yönde çalışmalar baslattim
![]()
Valla şunu diyim katılım yine her zaman ki gibi çok iyi :)
Zor görüyorsunuz ama , elinizde dolabınız da ne varsa artık boheme uygun kombin yapabilirsiniz ..
Yani evinde desenli çiçekli miçekli bir tuniğin olsa altına etek yada pantolon giysen , ayakkabılarınla bile bohem havası yaratabilirsin.. takıya bile gerek kalmadan..
Ben diyorum sana gel katıl diye ama sen zor buluyorsun be nazım
Yardımcı olurum gel :)
elbisen var mı peki :)Ah margam çiçek böcek Tarzım değil hele tunik hiç sevmem ben,inan dolapda öle şeyler yok hiç ben seni sevdiğimden takılıyorum![]()
Var tabiki canımmm :)elbisen var mı peki :)
Neden onlarla katılmayı düşünmüyorsun peki :) bak ben parçaların örneklerini yazmıştım ilk sayfa da :)Var tabiki canımmm :)