- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Tü Allah canını almaya bende nameler diziyodum![]()
aşk böyle bir şey işte

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tü Allah canını almaya bende nameler diziyodum![]()
Harbi öyle söylemedi bana hep senin yüzünden böyle yapıyormuşaaaa ablacım ben hiç öyle şeyler yapar mıyım aşk olsun , poklu harbinin yüzüne hep harcanıyorum buralarda ya![]()
Ve sende ona inanmak istediğin için inanmadın..Harbi öyle söylemedi bana hep senin yüzünden böyle yapıyormuş![]()
Harbi kendine yandaş bulmuşsunSende sanki bu anı bekliyor gibiydin hemen satış haaa![]()
Ben harbi ile iş ortaklığı yapar mıyım hiç aşk başka iş başkaaaaaaHarbi kendine yandaş bulmuşsun![]()
Çevir bakalımVe sende ona inanmak istediğin için inanmadın..
işte benim nevom ya , yerim
Burdan bakınca öyle görünmüyor.Ben harbi ile iş ortaklığı yapar mıyım hiç aşk başka iş başkaaaaaa
Bak nevos yavaş yavaş tüm forum senin zekziligini kabul edecekkkHarbi kendine yandaş bulmuşsun![]()
harbi imzan çok güzel ya her baktığımda sayfaya başımı döndürüyorsunSende sanki bu anı bekliyor gibiydin hemen satış haaa![]()
Kim demişse sizi yemişBurdan bakınca öyle görünmüyor.
Harbi bu yarışmaya katılacakmış haberin var mı![]()
Teşekkür ediyorum efenimharbi imzan çok güzel ya her baktığımda sayfaya başımı döndürüyorsunavatarında beni benden alıyor söylemeden geçemeyeceğim
![]()
Kim çıkardı bu dedikoduyu yaÇevir bakalım
Marga sen bu yarışmaya katılacakmışsın öyle haber aldım![]()
Ya yok ben onu bu yarışmaya alır mıyım aman aman kocası izin vermiyormuş sarışının.. : pBurdan bakınca öyle görünmüyor.
Harbi bu yarışmaya katılacakmış haberin var mı![]()
Öyle bir kategori yok yapılırsa geçici olarak edilikten istifa ederimBak nevos yavaş yavaş tüm forum senin zekziligini kabul edecekkken'lerde sana oy vericezzz enn zekzi editör dee
![]()
ya o tiple kaç tane manita yaptı bu harbi , vış....harbi imzan çok güzel ya her baktığımda sayfaya başımı döndürüyorsunavatarında beni benden alıyor söylemeden geçemeyeceğim
![]()
Marga söylediKim demişse sizi yemiş![]()
Harbi söylediKim çıkardı bu dedikoduyu ya
ya ben yarışmaya katılmasam da beni her yarışmada var sanıyorlar birilerine benziyorum her seferinde![]()
Marga söyledi
Harbi söyledi![]()
Bencede alma bu saç ve tip ile yarışma iptal olurYa yok ben onu bu yarışmaya alır mıyım aman aman kocası izin vermiyormuş sarışının.. : p
Teşekkür ediyorum efenimhep halka hizmet içün hepp
![]()
rica ediyorum şımartmayalım şu sarışınıne demek farkını ortaya koymak lazım
![]()