- 20 Ekim 2013
- 15.879
- 20.910
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Biraz daha iltifat edersen kucaklayip kacircam seni haberin olsun![]()

marga kurtarsan sen kurtarırsın bak kaybolursam kimin kaçırdığı bellisen kimi kucaklıyorsun hop !

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz daha iltifat edersen kucaklayip kacircam seni haberin olsun![]()
marga kurtarsan sen kurtarırsın bak kaybolursam kimin kaçırdığı bellisen kimi kucaklıyorsun hop !
uffff aklımdan geçenleri yazmışssın yaaaaa aşk olsunTüyü yolunmus tavuğu döneyim,kimse bana bakmasin,tüm karizmam yerle bir olsun istiyon demiiiii yemezlerrrr![]()
Yok canım ben 1 aydır, en çok yeme yarışmasına katıldım ara verememkilo verdin mi ablacım sen
selam yamuşumm yaaa , harbi bana hakaret ediyor kibleyin şu sarışını yaaaahuhuhu kızlar neler yapıyorsunuz,nasılsınız![]()
çok tehlikeli olmadan o zman kaçayım ben buralardan
marga kurtarsan sen kurtarırsın bak kaybolursam kimin kaçırdığı belli![]()
Senin cigerini bilirim ben lop tavsanimuffff aklımdan geçenleri yazmışssın yaaaaa aşk olsunbeyin okumaya ne zamandır hobi haline getirdin
Gelme hemşom nazarlaraNevos nazara mi geleyim?![]()
harbidir o,ne yapsa yeridir,idare edicez artıkselam yamuşumm yaaa , harbi bana hakaret ediyor kibleyin şu sarışını yaaaa![]()
Prensesim gelmişhuhuhu kızlar neler yapıyorsunuz,nasılsınız![]()
sanırım bende verdiklerimi geri alacağım öyle görünüyor yandımYok canım ben 1 aydır, en çok yeme yarışmasına katıldım ara veremem
Kilo almadım vermedim aynıyım![]()
nevrestem sana dün gece selam verdim selamım havada kalmışPrensesim gelmiş
Bana komplo kuruyorlar prensesim![]()
Aaaaa kabullenmeyelimmm yaaaaharbidir o,ne yapsa yeridir,idare edicez artık![]()
Umarım almayız canımsanırım bende verdiklerimi geri alacağım öyle görünüyor yandım![]()
inşallah ablacım ramazanda geliyoooor :)Umarım almayız canım![]()
Prensesim ben sana bugün yaptıklarımı anlatsam dinlemez kaçarsınnevrestem sana dün gece selam verdim selamım havada kalmış
üzülme sen nevoşum bi çelme takarız olur biter![]()
Yamıh hiç harbi öyle şey yapmazda demiyon haaa korusana beniiiharbidir o,ne yapsa yeridir,idare edicez artık![]()
bak ben geldim kayboldu,nereye gittinAaaaa kabullenmeyelimmm yaaaasen napıyorsun canım