• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Niye yaa neden çalışıyorsunuz ki ertesi günü :KK43: haksızlık ama
evet haksızlık... bıktım artık tatil matil yok bize :mad: ne güzel ödül kazandım gitcem diye heves ettim yılbaşı tatilim bile yokki ben kalkıp da gidiyim tatil yapıyım hanımanne.. canım sıkıldı bak gene :cry:

Katılın bence,beni bile ikna ediyorlar bu hatunlar :KK51:

katılacağım o zaman :rolleyes::rolleyes: eşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur :KK36::KK36:

dilaraginosss, üzülme bende çalışacağım 1 ocak da yalnız değilsin ,vatanı biz kurtaracağız bacımmm :KK55:

evet haksızlık... bıktım artık tatil matil yok bize :mad: ne güzel ödül kazandım gitcem diye heves ettim yılbaşı tatilim bile yokki ben kalkıp da gidiyim tatil yapıyım hanımanne.. canım sıkıldı bak gene :cry:

İzin alma imkanın yokmu peki o_O

katılacağım o zaman :rolleyes::rolleyes: eşimle yemeğe gidecektik yılbaşında,ne giyeceğimin provası olur,iyi de olur , olur bu iş olur :KK36::KK36:

Katılın bencede valla oldu bile :KK60:

İzin alma imkanın yokmu peki o_O

Katılın bencede valla oldu bile :KK60:
bilmiyorum ki hanımanne bu gidişle ayrılcam zaten işten çok bunaldım ,genç yaşımda psikolojik manyağğ olcam :rolleyes: işten ayrılıp çocuk yapcam ben galiba:KK8: ..evet evet öyle yapayım en doğrusu:confused:..anamda mı dağ başında çalışıyordu yok evinde çocuk büyütüyorudu:KK70:

günaydın,bende katılmak istiyorum ama bu hatunlar çok güzel yaa :KK11: hiç şansım yok ki onların yanında ,:KK51: bir türlü cesaretimi toparlayamıyorum :oops:

Günaydın canım..

Topla cesaretini hadiiiii =)

Yarışmaya katılacaksan ben tekrar uyarımı yapayım..

kadınlar kulubü ve resmi çektiğin tarihi bir kağıda yazıp resim çekerken o kağıdı tutacaksın ..
Birde resmi çektikten sonra bana özel mesajla yollayacaksın
Nereye gittiğinide yazara..

Örneğin yılbaşında evde arkadaşlarımlayım ve bunu giydim gibi =) başarılar şimdiden 1 ocak son gün

dilaraginosss, üzülme bende çalışacağım 1 ocak da yalnız değilsin ,vatanı biz kurtaracağız bacımmm :KK55:

Önceden hazırlanmak istemezsen yılbaşı akşamında resim çekip bana 1 ocakta da teslim edebilirsin canım bak ilk sayfada saati de yazdım . O saate kadar teslim edersen sorun olmaz =)

Teşekkür ederim dilaracım. Bu yarışmamıza bekliyorum seni deeeeeee =)

Kurallar ilk sayfada yazıyor =) nasılsın bu arada..
bunalımdayım :confused: yorgunum çalışıyorum sen nasılsın canımm :KK36: bu konsepte katılmıcam margarincimm benim nol baba şapkam yokki :confused: şaka bi yanada yılbaşı konsepti bilmem ben öle :KK23: katılanları takip edip oy kullancam bakalım neler çıkcak.. öğrenmiş olurum:KK23:

bunalımdayım :confused: yorgunum çalışıyorum sen nasılsın canımm :KK36: bu konsepte katılmıcam margarincimm benim nol baba şapkam yokki :confused: şaka bi yanada yılbaşı konsepti bilmem ben öle :KK23: katılanları takip edip oy kullancam bakalım neler çıkcak.. öğrenmiş olurum:KK23:

Canın sağolsun kuzum :) Ben de ne yapayım kahvaltı yaptım işte..
Ben biraz fazla tuz kullanıyorum da , tuzu fazla kullandığım için evdekilerden azar işittim odama kaçtım..
Tuz sağlıma zararlı diye, aman pırt..:KK45:

ayy sen de miii :cry: çok kötü bişey ya millet dinlencek biz üüüüüüüüüü:KK61: sabır diliyorum sana da arkadaşım..neyse 1 ocak bu hatunlar uyurken gel sen kk ya laflarız iş başındayken :KK8:

Back
X