- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende neden olmuyor :)Tilifondan oliyy![]()
Oldu da yılbaşına göre ayarladılar sanırım. Tarihlere hiç bakmıyorum ki:))
Aşığın parmakları çok hareketli ondan karıştırıyor herhalde kızın eli her yerdeBende neden olmuyor :)
Cunku ben beceriksizim[QUOTEninkstrap, post: 38398870, member: 548251"]Bende neden olmuyor :)
Hiperaktif yani :))Aşığın parmakları çok hareketli ondan karıştırıyor herhalde kızın eli her yerde![]()
Aha oldu iste oldu hahahhahahahaha
Parmaklarm buyuk sigmiyo kocaman telefona harfler karisiyo sonra da alintiHiperaktif yani :))
Bence öyle biraz paranoyaklıkta varHiperaktif yani :))
Karnima agri girdi gulmekten ya alinti canavariKuzum sen niye alıntıları bozuyorsun böyle hahahah
Bende yazarken m harfine basmıyordum bu pinkoşlar dalga geçmişlerdi benimle![]()
benimde parmaklarım iridir konuşarak yazıyorum bazenParmaklarm buyuk sigmiyo kocaman telefona harfler karisiyo sonra da alinti![]()
Biraz miBence öyle biraz paranoyaklıkta var![]()
Şu avatarını lütfen değiş yaKarnima agri girdi gulmekten ya alinti canavari![]()
Fehminin eli benim elimden kucukbenimde parmaklarım iridir konuşarak yazıyorum bazen![]()
iyi işte çocuğun elini iyi kavrarsın başka kızlar kapmasınFehminin eli benim elimden kucuk![]()
Ohhh yapistir anammmŞu avatarını lütfen değiş ya
dansözler para takılsın diye geriye doğru eğilirler ya oynayarak , seni görünce alnına para yapıştırasım geliyor![]()
Ayaklarimiz da ayni bi kere onun terligini giyip ekmek almaya gitmstm hahahiyi işte çocuğun elini iyi kavrarsın başka kızlar kapmasın![]()