• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

ben yine soru sorcam soruyom soruyomda katılamıyom sonra :KK45: nereye gitcegimizide yazma olayının gercek olmasına gerek yok degilmi mesela ben bu yıl evdeyim dısarı cıkıyormuscasına hayal edebilirim degilmi :KK43:
hadi ekürm oyum sana 3. sezona hazırlık olsun bu bu tarz benim e gıttıgmzde kk nın nabzını az cok bılırız:D:D:KK50::KK70::KK70::p

hadi ekürm oyum sana 3. sezona hazırlık olsun bu bu tarz benim e gıttıgmzde kk nın nabzını az cok bılırız:D:D:KK50::KK70::KK70::p
yıkıcam yakıcam ortalıgı :KK45:cok fena gaza geldim:KK45: en az oyu alırsam burdan stratejimizi kavga cıkarmak uzerine kurarız programda oyle oyle finale geliriz bakarsın :KK53:

yıkıcam yakıcam ortalıgı :KK45:cok fena gaza geldim:KK45: en az oyu alırsam burdan stratejimizi kavga cıkarmak uzerine kurarız programda oyle oyle finale geliriz bakarsın :KK53:
Tamamdır işte özlemcilik oynarız gercı garıbım elendi ama olsun popülerliğimiz artar:D:D:DD:D:D

Koz sen katiOTE="lanarey, post: 38457625, member: 605469"]sende katılıcaksın dimi :KK23:[/QUOTE]
Kiz sen katilma oy alamayiz biz :KK53:

Back
X