- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
- #1.301
Ol pampa gec kalmissin zatenartık pro üye olmam lazım msj yazmak için beklemekten skıldm cok
Ben de tv karsisinda uzandiim ooohhOffff dersteyim acayip skldm ya adam sadece slayt okuyo
Kredi kartını ödiyimde bakalım alışverişten sıra gelirse onuda olurumOl pampa gec kalmissin zaten
Dersini dinlesene ne burda ortalık karıstıryn bakiimOffff dersteyim acayip skldm ya adam sadece slayt okuyo
Senin sacini yolarim kisssBen de tv karsisinda uzandiim ooohh
Kanka adam sadece slayti okuyo onu evde bende okurum son saat kacicam zatenDersini dinlesene ne burda ortalık karıstıryn bakiim
bizim hocada fotokopi dagıtıp onları aynen okuyoduu ıyy neysekı bıttı onun dersı cidden skıcı oluyo oyleSenin sacini yolarim kisss
Kanka adam sadece slayti okuyo onu evde bende okurum son saat kacicam zaten
Bekleriz :)aaaa buna katılmam lazımmm
Hani senin tek kankan bendim yalanci !Senin sacini yolarim kisss
Kanka adam sadece slayti okuyo onu evde bende okurum son saat kacicam zaten
O ders dinlemeye gitmiyor ki, vakit gecirmek adina kurslarta vs gidiyorDersini dinlesene ne burda ortalık karıstıryn bakiim
Ruyamda seni goruyorum, ayakkabinuin topugu kirilcak birazdanNabiyonuz len
Evdeyim amaaaaaRuyamda seni goruyorum, ayakkabinuin topugu kirilcak birazdan
Terliginin topugudur belki ne var yani yanlis goremez miyim hahahaEvdeyim amaaaaa
Terlikde yok hadi kirilsin tamam tamamTerliginin topugudur belki ne var yani yanlis goremez miyim hahaha
Ya ben senin hatrina kafami kirmaya goze almisim sen benim icin bi topugunu kircan cok mu be kardesim..Terlikde yok hadi kirilsin tamam tamam
Karşiiiiim al canim senin olsunYa ben senin hatrina kafami kirmaya goze almisim sen benim icin bi topugunu kircan cok mu be kardesim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?