- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.361
Yetmez yetmez :) hosgeldin canimmmmben geldimmmm :) Yeter 4 kişi kime oy verceğmizi şaşırıyoz bidaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yetmez yetmez :) hosgeldin canimmmmben geldimmmm :) Yeter 4 kişi kime oy verceğmizi şaşırıyoz bidaa![]()
Resmi cektigin tarihi ve kadinlar kulubu yazisini kagida yazip oyle cekeceksin resmi..
Sonra ozelden bana atacaksin
Basvuru 1 ocak 16 :17 de bitecek..
Sonra ben oylama topigi acip resimleri yayinlayacagim
Hoşbuldum canım napıyosunuz :)?Yetmez yetmez :) hosgeldin canimmmm
MargaKim dürtüyo kıztoliş mi
![]()
sende katıl 5 olsunben geldimmmm :) Yeter 4 kişi kime oy verceğmizi şaşırıyoz bidaa![]()
yok henuz dusunmuyorum senın destkcınım ben ortaaaamsende katıl 5 olsun![]()
Ooooo satııışşsyok henuz dusunmuyorum senın destkcınım ben ortaaaam![]()
tamam tek oy garanti en azından 0 da kalmamyok henuz dusunmuyorum senın destkcınım ben ortaaaam![]()
bende senin destekcin olurumOoooo satııışşs
Ben de gecen 4 oy alistm halbuki cok cesurdum ise yaramaditamam tek oy garanti en azından 0 da kalmam![]()
Tamam 1 oy ceptebende senin destekcin olurum![]()
beklentiyi dusuk tutmak lazımBen de gecen 4 oy alistm halbuki cok cesurdum ise yaramadi![]()
Kiz giyin de cek ne olucak :) evde giy cekhuhu selamlar :)) Ben buna katılamıyacagım galibaYılbaşında evde olucam büyük ihtimalle
birinci olurmussun bu seferde ehehe sonra bu yontemle devamO yuzden simdi no panik![]()