• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Git canım ama olmaz öyle ihmal etme onu. Sorcam hergun gidene kadar susmıcam görürsün.. Annem yıllarca ıhmal ettı gıtmedı sonucları cok kotu oldu bızım ıcın aman dıyım cok korkuyorm artık ota boka hastaneye gıdıyorum ben ama gıtmekte lazımmıs yanı..
Acile gitsem nasil bir mudahale uygularlar fikriniz var mi

Ya sen iyi misin marga boyle biseyi nasil erteleyebilirsin acilde hicbisey uapmiycaklar ve pazartesi tipis tipis o doktora gidiceksin anladn mi
Ben en iyisi hafta ici randevu alayim gideyim direk..
Suam sicak tutmaya calisiyorum kendimi..
Birde bu sancilarim ornegin tv de bir tartisma kavga gurultu gordugumde cok artiyor..
Heyecan ve korku basiyor mefes darligi yasiyorum
Sinirlendigimde birden agri saplaniyor

yaa bu normal bıseymıs gıbı gozukmuyor canım bana da bazen olur ama arada bir senın gibi şiddetli değil bıçak saplanması gibi bi ağrı giriyor hareket edemıyorum nefes alamıyorum gozum kararıyor ama senınkı daha farklı

Ya sen iyi misin marga boyle biseyi nasil erteleyebilirsin acilde hicbisey uapmiycaklar ve pazartesi tipis tipis o doktora gidiceksin anladn mi

Git canım ama olmaz öyle ihmal etme onu. Sorcam hergun gidene kadar susmıcam görürsün.. Annem yıllarca ıhmal ettı gıtmedı sonucları cok kotu oldu bızım ıcın aman dıyım cok korkuyorm artık ota boka hastaneye gıdıyorum ben ama gıtmekte lazımmıs yanı..

çok geçmiş olsun canım git mutlaka ihmal etme:KK43:

Sen simdi acile git sonra doktora yonlendirecektir onlar ama oncesindr nedir ne degildir ogren daha iki gun var haftabasina
Kızlar Margarikotin acile gitmiş, ekg de kalp çarpıntısı yüksek çıkmış. Kan tahlili sonucunu bekliyorlar, haber alırsam sizede iletirim, inşallah kötü bir şey çıkmaz.

Back
X