- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Hadi hadi.. Geçen yarışma içinde kaldı, bunda kesin birşeyler yaparsın sen![]()
Bende bu sefer yapar geçen yarışmada cezalıydı ondan yetişemedi başvurulara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hadi.. Geçen yarışma içinde kaldı, bunda kesin birşeyler yaparsın sen![]()
Gidecegim mekana gore giyinecegim o yüzden inan ki bir fikirim yokHadi hadi.. Geçen yarışma içinde kaldı, bunda kesin birşeyler yaparsın sen![]()
Ben dururken tolinle mi çıkcanGel kuzu dışarı çıkalım yılbaşında, katılalım bizde ya da evde parti üzenleyelim ne dersin ha ?![]()
Benim herifim izin vermiyor. Bakımlı ele de katıl orda varımGidecegim mekana gore giyinecegim o yüzden inan ki bir fikirim yok
sen katılırsan ben de katılabilirim![]()
neden conemtolin masallah sana :)
cok ıyı olur pampaaaaaaaa canım sıkılıyo zatenGel kuzu dışarı çıkalım yılbaşında, katılalım bizde ya da evde parti üzenleyelim ne dersin ha ?![]()
kıskançBen dururken tolinle mi çıkcan
Eminmisin? Bütün sene tolini çekcen bak![]()
O zaman cezalı olmayacağının garantisi var mıBende bu sefer yapar geçen yarışmada cezalıydı ondan yetişemedi başvurulara![]()
1 saat gec baslatsaydın yarısmayı margacım ben de katılabilirdimBende bu sefer yapar geçen yarışmada cezalıydı ondan yetişemedi başvurulara![]()
neden conem
cok ıyı olur pampaaaaaaaa canım sıkılıyo zaten
kıskanç![]()
1 saat gec baslatsaydın yarısmayı margacım ben de katılabilirdim
Neyse o geride kaldı biz önümüzdeki maclara bakalım![]()
pinke inat gelıcem pampaDışarıda olucam ben gelmek istersen beklerim tolişim ..![]()
Ben dururken tolinle mi çıkcan
Eminmisin? Bütün sene tolini çekcen bak![]()
ona coktan katıldım hahahahhahayyy , ama hic iddialı degilimBenim herifim izin vermiyor. Bakımlı ele de katıl orda varım
Manken gibi karısı var kıskanıyor adam![]()
Iyide kanka olan biziz.. Sen ortak düşmansın. Nasıl olduda ikiniz plan yapıyorsununeden conem
cok ıyı olur pampaaaaaaaa canım sıkılıyo zaten
kıskanç![]()
kızımmmmmmmm sen kac senelık uyesın bız kac senelık uyeyız sen çekıl kenaraaaaIyide kanka olan biziz.. Sen ortak düşmansın. Nasıl olduda ikiniz plan yapıyorsunu![]()
Gidecegim mekana gore giyinecegim o yüzden inan ki bir fikirim yok
sen katılırsan ben de katılabilirim![]()
çok zaman var ama , insallah hevesimiz kacmazKaçırdın ama ben napayım =(al işte yeni bir maç var
![]()
Bende değilim ki :)) Uykulu gözlerle uğraştım öyle :)ona coktan katıldım hahahahhahayyy , ama hic iddialı degilim
manken gibiysen katılma zaten![]()
çok zaman var ama , insallah hevesimiz kacmaz![]()
Demek ki tarzlarımız yakın tatlımDiğer yarışmada tarzın oysa senin bu yarışmada nasıl tarz olursun valla düşünüyorum heyecanla
Çok iyiydin be..