• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Sende katılsan güzel olur =)

Bak yarışmamızda şöyle bir durum var..

Mesela kimi evde kimi arkadaşlarıyla kimi dışarıda kutluyor ya..

Resimlerinizi atarken nereye gittiğinizi veya nasıl kutladığınızı da yazacaksınız ki ona göre değerlendirsinler değil mi =)

Sende katılsan güzel olur =)

Bak yarışmamızda şöyle bir durum var..

Mesela kimi evde kimi arkadaşlarıyla kimi dışarıda kutluyor ya..

Resimlerinizi atarken nereye gittiğinizi veya nasıl kutladığınızı da yazacaksınız ki ona göre değerlendirsinler değil mi =)
Canım benim, biz aslında kutlamıyoruz yılbaşını, o nedenle katılamıyorum:66:
Ama şık adayları zevkle takip edicem canım:D

Bende dolabımı kurcalamaya başlayım o zaman yavaş yavaş :) Bir yere gitme fikride süper olmuş :) Nereye gitsem acba onuda düşüneyim :KK45::KK45:

Bende dolabımı kurcalamaya başlayım o zaman yavaş yavaş :) Bir yere gitme fikride süper olmuş :) Nereye gitsem acba onuda düşüneyim :KK45::KK45:

Evet canım . Nereye gideceksin veye nereye gitmek istersinnn

Bu arada kadınlar kulubü ve resmi çektiğiniz tarihi yazmayı unutmayın resimde olması gerekiyor unutmayın hatırlatayım dedim=)

Evet canım . Nereye gideceksin veye nereye gitmek istersinnn

Bu arada kadınlar kulubü ve resmi çektiğiniz tarihi yazmayı unutmayın resimde olması gerekiyor unutmayın hatırlatayım dedim=)
Ben büyük ihtimalle erken gönderirim,sabırsızım çünkü :) Tamamdır canım aklımda yazmam gerekenler :) Bu yazı olayını kim düşündüyse de aklına saglık iyi olmuş :)

Back
X