- Konu Sahibi Huy Meselesi
Aslında iyi olurBenim imzam tarzında bir şeyler yapayım mı sana , böyle çok yorucu oluyor ben çocuğa bakmaktan yarışma yazılarını bakamıyorum ki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında iyi olurBenim imzam tarzında bir şeyler yapayım mı sana , böyle çok yorucu oluyor ben çocuğa bakmaktan yarışma yazılarını bakamıyorum ki![]()
Düşünüyorum aslında da tek başına resim çekme zor olacak,sende ver gazı kızlara olurmu
Hoş geldin![]()
Senin kadar çirkin değilim en azındanHadi ben çirkinim pekisiz ne sanıyorsunuz kendinizi taş gibi dünya güzeli falan mı
kocalarınız yalan söylüyo size
![]()
Kızlar senden korkmasın, rahat rahat katılsınlar yarışmaya, zaten çirkinsin, ne kadar güzel kombin yapabilirsin ki![]()
Güzel olmasak senin gibi evde kalırdıkHadi ben çirkinim pekisiz ne sanıyorsunuz kendinizi taş gibi dünya güzeli falan mı
kocalarınız yalan söylüyo size
![]()
Senin kadar çirkin değilim en azındanO saçlar,o endam
![]()
Hoşbuldum ablam naber nasılsın =)
Güzel olmasak senin gibi evde kalırdık![]()
Ne olsun canım,iyiyim sağol seni sormalı![]()
Hanım abla 18 inde evlenmişYaşım genç benim , siz yaşınıza bakın hıh![]()
Aslında iyi olurAma ben çabuk sıkılıyorum sonra değiştirisem küsme
Yada yenisini yaparsın
![]()
Hanım abla 18 inde evlenmiş
Kendini böyle mi teselli ediyorsun![]()
Bende iyiyim bu takma dişli iki haspa ile uğraşıyorum![]()
Dalga geçme ablaylaHahaha gerçi sen taş gibisin takma dişlim senin gibi güzel ve doğal olabilsem keşke..![]()
Dalga geçme ablayla![]()
Bundan korkuyordumDeğiştirirsen çok kötü şeyler olur![]()
Hanım abla 18 inde evlenmiş
Kendini böyle mi teselli ediyorsun![]()
Yok ben topiği terk ediyorumAbla imzaları kapatıcam senin yüzünden ahanda kapatmaya gidiyorum yeter ya![]()
Kaldın tabi..Cirkin ördek yavrusuEvde kaldım o zaman![]()
Abla yaa ha 18 ha 25 ne fark ederÖylemiymiş hiç haberim yok bundan![]()
Yok ben topiği terk ediyorum![]()