• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Tarz Üye Yarışması ✄ Yılbaşı Konsepti !

Günaydın tarz üyelerim benimmmm :KK22:

nasılsınız keyifler nasıl
hehe burayada katılıyoruz dimi :) bari burada derece yapalım :)
itina ile katılacağım hemde,özeneceğim,bezeneceğim.çok pis hırs yaptım,inşallah bu gazla devam edeceğim.patlamazsam tabii :KK48::KK48:

Ben hastayım , dün duştan çıkıp balkona hava almaya çıkmıştım ıslak saçlarla soğuk hava çarpmış olmalı..:cry:
tebrikler,hasta olmak için elinden geleni yapmışsın.bir de dondurma yeseydin tamamdı :-) şaka bir yana geçmiş olsun

Kar yağınca ben tatil olsun olmasın okula gitmiyordum hahahaha:KK70: çünkü bir gün botlarımın bağcıklarını izlerken yüz üste yere yapışmıştımda , kaydım ondan :KK70:
hahaha deli ne diye bagcıklarını izliyorsun:KK70:
Bizimde burada yagmurlu havalarda yerlerde solucanlar olur ayy onların uzerine cırt cırt bastıgım gunlar geldi aklıma ,ne alakaysa artık:KK70:

hahaha deli ne diye bagcıklarını izliyorsun:KK70:
Bizimde burada yagmurlu havalarda yerlerde solucanlar olur ayy onların uzerine cırt cırt bastıgım gunlar geldi aklıma ,ne alakaysa artık:KK70:

Kuzum benim psikopatça geçen bir çocukluğum var, bir kız arkadaşım vardı. o zamanlar 7 yaşında mıyız ne..
Şuan çok yakın arkadaşımdır kendisi..

Kız sürekli oyun bozanlık yapardı , bunu bir gün bizim apartmanın arkasına çekip çat diye kirpiklerini yolmuştum sonra eve kaçtım tabi :)

oda ağladı durdu, onunda bana yaptığı bir sürü şey var , ama seviyoruz birbirimizi çok

bizim burda o solucanlardan hala var :)

Ya ben bir yerde okumuştum ama nerede okuduğumu unuttum , bir tatlı kaşığı dondurma cidden çok iyi geliyormuş..
Yani ben dedim bana etki etti, tabi herkese etki eder mi bilemiyorum:63:
herkese etki ettiyse bana gelmez,ben tersim biraz . mesela türk kahvesi uyku kaçırır ya herkesde bende tam tersine uyku veriyor,rahatlatıyor :KK45:

Hiç duymamıştım bunu denemek lazım.

Bazen cinayet işleyecek hale geliyorum,cezai indirimde alırım herhalde yırtarım nasılsa :KK53: bu bambalka bişey ama kafandan ateş çıkıyor sanki,fırına girmiş gibi oluyorsun..
aman abla sakin ol ,sen kendini serotonine baglamaya calıs artık ben oyle yapıyorum ..ceviz ise yarıyor :KK53:

Back
X