- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın![]()
Başımıza taş yağacak tolin ve mutfak AMANIN !
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın![]()
tamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhhAblam , kağıdı unutma olur mu , iki kere resim çekmeyin yorulmayın diye zıppırt hatırlatıyorum kusura bakmayın :)
tamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhh![]()
ay hadi yaaa fiyati da cok uygundu ben bidahabakiimTatlım sipariş ettiğim bluz geldi harika kumaşı var ve kalın..
Çok sevindim yaaaaaa kaçırma git al![]()
ay hadi yaaa fiyati da cok uygundu ben bidahabakiim
Yap bence ..tamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhh![]()
Peki kisa mi yoksa taytla giyilcek tarzda miBak canım bence kaçırma , altına kot şortla veya tayt giymelik tam![]()
Ben de cilginlik yapmistim sen de yaptamam canım unutmam, aklıma çılgın bir aksesuar geldi ama yok yok o kadar da yapamam ıhıhhh![]()
bende tam toparlayamadım yaaaaaaaHahaben de dusunuyorum daha bişi bulamadiiimmmm
Ben de cilginlik yapmistim sen de yap![]()
Ya tak nolucak ablaayapmayın böyle ama ya, çok pis gaza gelirim ben![]()
Millet evden ciksn diye bekliym denemek icin bu kiz manyak demesinler diyebende tam toparlayamadım yaaaaaaa
şuan annemlerdeyim. canım geldik yanıma kıyafetlerimi aldım ama kombinime uygun ayakkabıyı unutmuşum evdeMillet evden ciksn diye bekliym denemek icin bu kiz manyak demesinler diye![]()
Aaaa ayakkabiii... Ehehe iyiki hatrlattinşuan annemlerdeyim. canım geldik yanıma kıyafetlerimi aldım ama kombinime uygun ayakkabıyı unutmuşum evde
aldığım anda atacam foto mu![]()
Ya tabi ayakkabıAaaa ayakkabiii... Ehehe iyiki hatrlattin![]()
şuan annemlerdeyim. canım geldik yanıma kıyafetlerimi aldım ama kombinime uygun ayakkabıyı unutmuşum evde
aldığım anda atacam foto mu![]()