- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Corbalardan sonraaa toliiin podyumdaaaayılana gazoz bayılana lımon pampaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Corbalardan sonraaa toliiin podyumdaaaayılana gazoz bayılana lımon pampaaa![]()
ozlem gitti kombinler uce cıktı hafta ortası ozlemin ceneyle vakit doluyodu tabi![]()
E ben de sanaaaaBende sana bayılıyorum napıcaz![]()
sosyete pazarına bak pampa ben ordan almıstımSenin pijamadan çok aradım yılbaşında giyeyim diye ama bulamadım haha![]()
ben geldımmmCorbalardan sonraaa toliiin podyumdaaa
ozlem gitti kombinler uce cıktı hafta ortası ozlemin ceneyle vakit doluyodu tabi![]()
evet ilk zamanlar gibi degil ama ozlem gidince de izleyesim geldi daha biBen izlemiyorum artık, eski tadı yok uzadı da uzadı çünki..
anca elemelere bakıyorum o kadar :)
ilk zamanlar feci şekilde izlerdim :)
Katiliyon mu lo yarismayasosyete pazarına bak pampa ben ordan almıstım
ben geldımmm![]()
agladılar sonra hoppidi hoppidi oynamaya basladı hepsiAyşenur'la kanka olmuş heralde bunlar ayşenur niye ağlıyo ben onu anlayamadım![]()
Aysenurun neyi duzgun kiAyşenur'la kanka olmuş heralde bunlar ayşenur niye ağlıyo ben onu anlayamadım![]()
Ben izlemiyorum artık, eski tadı yok uzadı da uzadı çünki..
anca elemelere bakıyorum o kadar :)
ilk zamanlar feci şekilde izlerdim :)
evet ilk zamanlar gibi degil ama ozlem gidince de izleyesim geldi daha bi![]()
sosyete pazarına bak pampa ben ordan almıstım
ben geldımmm![]()
Aysenurun neyi duzgun ki
A pardon vucudu![]()
Kimse kalmadı çünkü Ayşegül falan gitmeseydi kavga gürültü gidiyodu yarsma e smdı ozlemden baska cenebaz yok bende bayadır bakmıyorum elemeyı bıle unutmusum
bu sayede gıdersın ıste pampaSosyete pazarına 1 sene oldu gitmeyeli![]()
Ama kizin Allahi var simdi yaniYapay güzellik bile demiyorum ben ayşenura heryeri estetik yaptırmış dişlerini estetik bi görünüme kavusurmak için hiç çaba harcamamış :)
bu sayede gıdersın ıste pampa![]()
Ama kizin Allahi var simdi yani![]()