- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Ahanda aşağıda gördüm tolini maganda geldi kaçalım hanım abla :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi tabi , elinde kitabı yatağından çıkmıyormuş tolin
ne sendromuna yakalandı bilmiyorum hahaha =D
Stockholm sendromu olmasın,picamalarıyla bütünleşti ya:))
O pijamayı bende giysem her şeyi hissederim yani :))Hissetti geldi tabisiii![]()
İşte bi bizim yarışma için üzerini isteğimiz üzerine değiştirdi o kadar yine eski haline dönmüş :))
O pijamayı bende giysem her şeyi hissederim yani :))
Geldi vallaa alttan alttan bakıyorrr![]()
Yazmıyor ama dondu herhalde o pijamayla :))
Yok düşünüyor bence hain planlar peşinde![]()
Anaaa tolin yemek yarışmasında mı? Senle rakip mi Hanım, yettim gariii dur çorbasına bakayım şu kızın![]()
İtilmiş o itilmiş , yeni lakabı tolişin![]()
Başımıza taş yağacak tolin ve mutfak AMANIN !![]()
Yok müdürüm tolin ne anlar yemektenancak yemesini bilir
ben yokken kumpas kurmuş bana da ondan yani
![]()
Hissetti geldi tabisiii![]()
Geldi vallaa alttan alttan bakıyorrr![]()
Yazmıyor ama dondu herhalde o pijamayla :))
vay hainlerrr vayyyy arkamdan ne dedikodular donmuste haberim yok yaktım cıranızı korkun benden nenem mune marga nevoş sızın cok guzel planlarım var beybilerYok düşünüyor bence hain planlar peşinde![]()
vay hainlerrr vayyyy arkamdan ne dedikodular donmuste haberim yok yaktım cıranızı korkun benden nenem mune marga nevoş sızın cok guzel planlarım var beybiler![]()
Önce hanım ablaya mı yoksa margaya mı saldırsam diye düşünüyordur korkuyorum abla :))
sen rahat ol pampa bi mesajıma bakar sizi bitirmem4 gündür konuşuyoruz feci şekilde , 4 gündür haberin olmadı şimdi 1 dakikada herşeyi öğrendin kim bilir o planları kaç ay sonra gerçekleştireceksin :))![]()
sen rahat ol pampa bi mesajıma bakar sizi bitirmem![]()
vay hainlerrr vayyyy arkamdan ne dedikodular donmuste haberim yok yaktım cıranızı korkun benden nenem mune marga nevoş sızın cok guzel planlarım var beybiler![]()
Seni önden alsak ne dersinnnn![]()
pampa babam bugun bana senın yaşın gecıyo artık didiÖnce özelden söv bana sonra genelden yazarsın hahaha![]()
Su küçüğün yol büyüğünsen git
![]()
Bendeeeönce aldığım oy oranını düşününce tekrar katılma konusunda çekimserim : )