- 23 Ekim 2011
- 19.418
- 23.894
- 598
- Konu Sahibi Huy Meselesi
bulamadım kanka iş yok cunkuKendine göre bir iş bulamıyor musun ya =/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bulamadım kanka iş yok cunkuKendine göre bir iş bulamıyor musun ya =/
Kiz yakinimda bi yerde olsa sag birakmam onuMargarikotin .!.:hahaha parçalatacaksın şimdi kendini ya
Hepinize tersten bakiyorum bebegiiim![]()
bulamadım kanka iş yok cunku![]()
Bizimle diılsınNasıl bulamıyorum şaşıyorum hele öyle büyük bir şehirde ya![]()
Bizimle diılsın![]()
İyiyim tarzların tarzı, sen nasılsınOooo çorbacı güzeli de gelmiş , nasılsınız hanımefendi :)
kanka yok cunku olanlarda deneyım ıstıyo neyse kactım ben kursa gec kalıyorum gorusuruzzzNasıl bulamıyorum şaşıyorum hele öyle büyük bir şehirde ya![]()
İyiyim tarzların tarzı, sen nasılsın![]()
kanka yok cunku olanlarda deneyım ıstıyo neyse kactım ben kursa gec kalıyorum gorusuruzzz![]()
kankaaa kaç katılımcı oldu merak ediyorumTamam rüyanda ki kereme selam söyle bizden :)
Kıyamam sanaBende iyiyim bugün sabah 12 gibi uyandım sonra tekrar uykuya dalmıştım..
Kolumun üzerine yatmış olmalıyım ,karanlık bir yerde üzerime gözleri batman gibi olan biri atladı , nasıl bağırıyorum sonra kendiliğimden uyandım
iyi direndim haha :) senden naber :)
Kıyamam sana
Bende uyandım işte takılıyorum burakarda. Bi yaramazlık yok çok şükür
Hadi sizin yarışma neden başlamıyor, rüküşlerinizi görelim![]()
kankaaa kaç katılımcı oldu merak ediyorum![]()
O nasıl söz Allah korusunSensin rüküş hıhgerçi rüküşlük halinde hiç yok ama neyse
1 ocakta başlayacak canım akşama açarım anket konusunu tabi ölmezsem
![]()
O nasıl söz Allah korusun![]()
Sana yapılacak listesi hazırlayalım bari..20 yaşıma basmadan hep böyle bir düşüncem vardı daha doğrusu 20 sinden sonra hayalim yoktu pek ondandır21 'e veda ediyorum
![]()
Sana yapılacak listesi hazırlayalım bari..
Amaçsız kalınca hayat bitiyor gibi gelmiş![]()
Senin ki içini kurutmuş20 yaşından önceki hayallerim çok vardı beni , amacımda çoktu sonra ne olduysa çok üşendim hahaha
yap ya bana bir liste yap pinko![]()