- 10 Ocak 2014
- 30.830
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.441
Adra uyumuş kurtulmuşum, bırakırmıyım, sohbetin tadını çıkarcamSeni bırakıp geldi sandım Nevoş hemen de sorarım hiç atlamam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adra uyumuş kurtulmuşum, bırakırmıyım, sohbetin tadını çıkarcamSeni bırakıp geldi sandım Nevoş hemen de sorarım hiç atlamam![]()
HaklısınDövmez dövmez, onlar uyurken biz topiği canlı tutuyoruz, teşekkür etsin![]()
Teşekkür ederimSeni bırakıp geldi sandım Nevoş hemen de sorarım hiç atlamam![]()
Çok mesaj yazmayın resimler kaybolmasınAdra uyumuş kurtulmuşum, bırakırmıyım, sohbetin tadını çıkarcam![]()
Efendim canimin dibisiiiimargarin nikotin![]()
Resimler geliyor ablam :) 1 ocakta tarz hanimlarimizi gorecegiiiiiz:)Marga'cım yarışma nasıl gidiyor katılımlar başladı mı?
Tolin resim yollarsa kabul etme reytingler düşmesin![]()
Ben sanmadim ama :) niye cunku biliyordum kimi noldugunu :) gerci bilmesem de benzetmezdim :)Geçen yarışmaya da katılmamıştım ama, kırmızı şapka takan yarışmayı ben sanan çok olmuş :))
Avatarımda bere var ama şapka tarzım değildir normalde![]()
De de:)[/QUOTE]dede:)TE="nilersn, post: 38504889, member: 639671"]Kız aşıgımaşıkk kullanıcı adından dolayı sana hep aşuk maşuk diyesim geliyo nedense![]()
Uyandın ve yaptıgın sey buraya gelmekmı oldu tebrık edıyorum senıDaha uyumadin mi masallaaaah ben uyuyp uuandim en azindan![]()
Nöbeti sana devredıyorum ve yatıyorum ben iyi geceler tatlımEvet direk buraya geldim gozumu sizle aciyom kiiz![]()
İyigeceler canmNöbeti sana devredıyorum ve yatıyorum ben iyi geceler tatlım![]()
Bu saatte mi bebegiiimmuykum vardı uykumu kacırttım bende spor yapıp![]()
aksam yaparım diye diye bu saat olduBu saatte mi bebegiiimm![]()
Kiz su an hayatttta kalkip spor yapmamaksam yaparım diye diye bu saat oldutam uykum geldi baktım olmıycak dedim kalk yap sporunu
![]()
dun yapmadım bugunde es gecmiyim dedim zor oldu banada vallaKiz su an hayatttta kalkip spor yapmam
uykum vardı uykumu kacırttım bende spor yapıp![]()
susunBu saatte mi bebegiiimm![]()