- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.481
Uyutmadılar marga uyucaktm ben yoksaBende hepiniz bu saatlerde uyuyorsunuz saniyordum..
Ve bu yuzden gher gece oyun oynuyordum
Ama artik burdayim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyutmadılar marga uyucaktm ben yoksaBende hepiniz bu saatlerde uyuyorsunuz saniyordum..
Ve bu yuzden gher gece oyun oynuyordum
Ama artik burdayim :)
Bu gece de ben uyutmayacagum sizi toline meydan okumanin vakti geldiUyutmadılar marga uyucaktm ben yoksa![]()
Tolin o pijamalarla bu yarismaya katilsa bir daha kk ya girmem hahahahMargam gece kuşları çok sen topiği boş bırakmaTolin'in kombini için yaptığım uyarıyı dikkate al
rezil olmasın yarışma
![]()
Zaten sende bizdensin Enler'de yaptığını gördün mü senin adında var ordaBu gece de ben uyutmayacagum sizi toline meydan okumanin vakti geldi
2015 e tolinimsiz girecegiz burada haha :)
Hayir ne yapmis yineeeeee tolinnnnmmmmmmZaten sende bizdensin Enler'de yaptığını gördün mü senin adında var ordaEn eli maşalıda
![]()
Bak ona göre tarafını seç ilk sırada senin adın varHayir ne yapmis yineeeeee tolinnnnmmmmmm
Hic haberim yok![]()
Huuuuu iyi akşamlar![]()
Huhuuuu nabersinizHuuuuu:))
Huuuuu cok iyiiiiiiHuuuuu iyiyim![]()
Huuuuu cok iyiiiiii
Opucuk atma bakayimmmmm
Opmee beni opmeee beniiiii :)Gelin bakin yamacima keleşli kiz ve margacigm
![]()
Kiz tatlış olma bu kadarrrrr[/QUOTE]Koz OTE="Margarikotin, post: 38524552, member: 364684"]Opmee beni opmeee beniiiii :)