- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #1.721
İyi diyelim iyi olalim.. Haa bugundu dimiiIyiyiz sen? Saati bekliyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi diyelim iyi olalim.. Haa bugundu dimiiIyiyiz sen? Saati bekliyoruz
Yes babyİyi diyelim iyi olalim.. Haa bugundu dimii![]()
Evet canm oyum cok sagol basima gelenleri biliyosundur o yuzden degistirdim:)[/QUOTE][QUOTcaneylul2807, post: 38626043, member: 375160"]tatlibikiz kız sen aşığımaşık mıssın nickin hayırlı olsun
![]()
Hoşgeldin nerelerdeydin:)Canim arkadaslarim selamlar :)
Kuzum dun gece alkolu feci kacirdim icim disima cikti anca uyandim kusura bakmayin :)Hoşgeldin nerelerdeydin:)
6 kisisiniz canim cok cekismeli olacak :) hosbuldum bu arada..Hoşgeldin marga hadi bekliyoruz. Kaç kişiyiz
Dilosum iyiyim kuzum sen nasilsin :)merak etme kendime geldim kizmargarincim canım nasıl oldun bakalım ?![]()
iyi çok şükür canım ihmal etme sakın ..Dilosum iyiyim kuzum sen nasilsin :)merak etme kendime geldim kiz![]()
Dilosum havalar cok kotuiyi çok şükür canım ihmal etme sakın ..ben de nolsun tatil günü çalışıyorum lapa lapa kar yağıyor
![]()
sorma kat kat giyinmekten hareket yeteneğim kısıtlandı ..Dilosum havalar cok kotu
Aman dikkat et kalin giyin hasta olma..
Evet canim herkeste masallah cok şık :)Cekismelimi olcak yurek dayanmaz![]()
16:17 de basvuru bitecek tatlim sonra hemen acicam suan son hazirliklari yapiyorum :)sorma kat kat giyinmekten hareket yeteneğim kısıtlandı ..ne zman açıklıycan kombinleri ben de merak ettim bakalım kimler ne giymiş
![]()