En ufak bir şeyde gelen ağlama krizleri

burcumsu12

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
4.295
7.699
108
30
İki yıldır hayatım sanki bir kısır döngünün içine girmiş gibi. Otuzlu yaşların ortasına (34) gelmemle beraber Evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki bu istek artık en ufak bir konu açılmasında ağlamaya dönüştü.Evliliğe yaklaşsam bile hep bi talihsizlik oluyo yarım kalıyo nihayete ermiyor. Herhangi birini gelinlikle gördüğümde bile ağlamaya başlıyorum. İş yerinde yoğun tempolu bir iş vardı. Ben gönüllü olarak yapmak istedim. Çalışanlardan biri gelip dedi ki " senden iyi kim yapacaktı zaten? Kocan yok çocuğun yok. Bekarlar yapar böyle işi" öyle canım yandı ki. Arabada saatlerce ağladım. Sürüp de eve gidemedim. Tv de, intenette anneler günü reklamlarına ağlar oldum. En son ve en ağır darbe de şu oldu: birkaç haftadır arkadaşım aracışığıyla yeni biriyle görüşüyorum. Eşinden ayrılmış, oğlu olan biri. Bana oğluyla olan fotolarını atıyor görüştüğü günler . İçim öyle bir sızlıyor ki. İnanın kıskançlık değil. Büyük bir yaralanma duygusu. Keşke o benim oğlum olsaydı hissi... canım yanıyor ben çocuk aşkıyla yanarlen fotoğraf attıkça. Ama insan görüştüğü kişiyede bunu söyleyemiyor tabi. Çok yanlış anlaşılr. Sonra bu takıntı ve ağlama olayı bende genellenmeye başladı. İşte ufak bir aksaklık olsa bütün kötü şeyler beni buluyor diye ağlamaya başlıyorum. Uykumdan ağlayarak kalktığım geceler var. Kısacası ben bu durumdan nasıl kurtulurum? Kafaya takma yada hobi bul demeyin. Yapmadığım etkinlik kalmadı sanırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Psikolojik olarak bir destek almak şart. Çünkü bir şekilde kendinize değer duygusunu aile, çocuk gibi kavramlarla vermiş ve bütünleyecek olarak hissetmişsiniz. Elbette bunlar güzel duygular, insan isteyebilir. Hayatınızda bu kadar ağlama odağına getirdiğiniz anda gelecek için vereceğimiz kararlar sizi daha fazla üzebilir. İyi bir ilişki kurmak için iyi bir ruh haline gelmek lazım.

kendinize bir iyilik yapın, psikolojik destek alın.
Evlenmek istemek, çocuk istemek normal ancak siz hayattan aldığınız zevki azaltıp kendinizi yormaya başlamışsınız. nasip olur evlilik olur, çocuk olur, nasip bunlar. siz kendinize iyi davranın en önemlisi.

Psikolojik destek için devlet hastanesine gittim. Resmen biz ne sorunlarla uğraşıyoruz sen ne diyosun muamelesi gördüm. Özele gittim 2 seans 700 tl ödedim . Faydası olup olmadığını anlamadığım içinde bu kadar pahalı bir şeye devem etmedim

Haziranda 34 olacağm
Bu yaşlarda evlilik çocuk bağı kurmak istemeniz gayet normal
Yakınlığa karşı uzaklik dönemi.
İnsanın aile kurmak çocuk sahibi olmak kesinlikle onemli bir ihtiyacı.
Olmayan şeylere kafa yormayın vardır bir hayır deyin.
Bundan sonrası için de gelecek adayları degerlendirebilirsiniz
Bu isteğinizi samimi olduğunuz eş dosta açabilirsiniz
Ama evlenmeden kesinlikle ruh sağlığınızı bozmayın evlenince ona çok ihtiyacınız olacak.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Sizdeki bir yerde yetersizlik hissi,evlenemeyceginize dair basarisizlik korkusu,kotu giden iliskilerin katlnarak beraberinde getirdigi depresyon,potansiyel es adaylariyla bulusurken bezmek ve suregelen bikkinlik hissiyati.Suan bekar oldugunuz için surekli treni kaciyormus hissinine kapilmaniz ve dahasi gibi geldi bana..Eger durum boyleyse bunun devamlilik arz etmesi sizde panik ve anlik histeri krizlerine neden olabilir.Ama unutmayin ki bir kadin icin en guzel caglarinizdasiniz.Gonlu guzel olan illaki bir yerde bu talihsizlikleri kirar ve mutlulugu bulur kanimca.Sizde hic caninizi sikmayin.Her sey iyi olacak,tecrubelerime ve gozlemlerime dayanarak soyluyorum. :)

2 seansla farkı anlamak mümkün olmaz ki, ne yazık ki seans ücretleri böyle pahalı ama kendiniz için muazzam bir yatırım. imkanınız varsa ben buna değerim deyin.

Bulunduğunuz şehrin belediyesinin böyle bir hizmeti olabilir, yine bazı şehirlerde aile ile ilgili dernekler oluyor o şekilde bir şey tercih edebilirsiniz.
Ayrıca devlette ve tıp fakültesinde destek almış birisi olarak belki çok daha az derdim vardı ama gayet iyi ilgilendiler.
En azından tıp fakültelerinde prof tercihiniz olursa 100-200 civarı bir şey verirsiniz.

Biriyle görüşüyormssnz belki her sey yolunda gider evlnir coluk cocuga karsrsnz..nasl gdyor peki ilişki?evlilik yoluna gireblcgnz biri degl mi? Bu umutlandrmyor mu szi? Bi de yengec burcu msnz haziran diyince..

Size garip gelebilir ama gerçekten resmen devlet hastanesindekilere dert beğendiremiyoruz. Dediklerini duysaydınız psikolojiden anladığına emin miyiz derdiniz. Yoldan çevirip bşrine anlatsam daha çok verim alırdım. Derdimi küçümseyip gönderdi btün psikoloji ilkelerini hiçe saydı

Bak inan zamani var aglama. Kotu bir evlilikten hayirsiz evlattansa suan haline sukret. Bilemessin basimiza gelen kotu kocalarin durumunu. Senin icin yanarak aglamiyosun suanda. Bu oyle bisey degil kotuye gekdiginde oyle bir aglayis varki birde icine dua giriyo kurtar beni allahim diyosun. Bak teyzem gecen hafta nisanlandi 44 yasinda. Tum akbabalar pesine dustu aman hemen nikah yap acele et. Yani demek istyolarki koca kacmasin evde kalma birini buldun kacirma. Banada ayni seyi yaptilar lanet okuyorum onlara. 24 umde evlendim. Adam merhametsizin onde gideni ne yerdeki karincaya merhamet eder ne yolda bie cocuk dusse kaldirir. Ama dilinden Allah dusmez. Bak duâ derken guzel et. Hayirlisini ver rabbim sen bilirsin de. Niye agliyosun. 34 yas nedir yahu simdiki aklim olsa 35 ten once evkenmezdim. Niye anne olamayasin 40 ta millet catir catir doguruyo. Ben napim 32 yasindayim kanseri 2 hafta once yendim belki benim hic cocugum olmayacak ama yiende sukurler olsun artik secdede agladigim tek sey Rabbim beni anneme babama bagisladin. Varsin anne olmuyayim napim dunyanin sonu degilki. Sokakta aglayan cocukta benim bana muhtac olan cocukta benim. Dusende benim. Annesizde benim olur. Belki gun gelir nasip olur. Ama once saglik. Aglamak yok koca icin aglanirmi yahu

Biriyle görüşüyormssnz belki her sey yolunda gider evlnir coluk cocuga karsrsnz..nasl gdyor peki ilişki?evlilik yoluna gireblcgnz biri degl mi? Bu umutlandrmyor mu szi? Bi de yengec burcu msnz haziran diyince..
Daha evlilik konusunu açacak kadar yakın değiliz ama satır aralarındann anladığım kadarıyla evlileğe tövbe etmiş ilk evliliğinden dolayı illallah ederek ayrılmış. Tabi srveplerine henüz girmedik her şey çok yeni. Uöytlanmamaya çalışıyorum çünkü hep bir şeylerin köşesinden döndüm

Ne güzel yazmışsınız . Allah gönlünüz gibi hayat yaşatsın. Ama ben öyle güçlü değilim. Belki inanç farkıdır. Siz inançlı birisiniz . İnaıyorsunuz hayırlısına . Bense kaybettim içimde inancımı

Çok iyi anlıyorum seni
Al benden de o kadar inanç kısmı hariç
İnşallah istediğin gibi bi eş bulursun

Aglamak yerine daha sosyal olun. Daha fazla insanlarla iletisime gecin ki birini tanima sansiniz cogalsin.
Üzülmek hic birseyi cözmüyor ne yazikki. Bosuna kendinizi yipratiyorsunuz. Onun yerine nasil bu durumdan cikarim, nasil kendime uygun birini bulurum diye düsünün ve iliskilerde nerde hata yaptiginizi cözmeye calisin.
Bu arada komsum 39 yasindayken cocuk sahibi oldu ve hic sikinti yasamadi.

Seni öyle iyi anlıyorum ki... Bende bekarım bana da çok psikolojik baskı yapıyorlar. Hatta geçen biri bu saatten sonra ancak kör topal işe evlenirsin dedi.. Ki ben bu evlilik konusunu bu kadar takmıyordum bile.. Ama insanlar çok acımasız çok merhametsiz.. Kimin içinin ne ile yandığını bilemeyiz.. Ne okur dillerine biraz kilit vursalar.. Milletin hayatlarına bu kadar meraklı olacaklarına biraz hadlerini bilseler.. Sende üzülme, ben artık takmamaya çalışıyorum. Sadece insanlar artık susup milletin özel hayatına müdahale etmeseler herşey daha iyi olacak. Ne dediklerini kulakları duymuyor.. Patavatsızlar..

Geçen wp grubunda alışveriş muhabbeti döndü
Evli bi arkadaş bekarsın çocuk da yok istediğini alırsın ooo ne güzel dedi
Sanane işte sanane ben çocuk istiyorum çocuk kokusu istiyorum belki bunu da biliyor
İnsanlardan nefret etmeye başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…