- 16 Ocak 2021
- 4.295
- 7.699
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
-
Haziranda 34 olacağmYaşınız kaç?
Psikolojik destek için devlet hastanesine gittim. Resmen biz ne sorunlarla uğraşıyoruz sen ne diyosun muamelesi gördüm. Özele gittim 2 seans 700 tl ödedim . Faydası olup olmadığını anlamadığım içinde bu kadar pahalı bir şeye devem etmedimPsikolojik olarak bir destek almak şart. Çünkü bir şekilde kendinize değer duygusunu aile, çocuk gibi kavramlarla vermiş ve bütünleyecek olarak hissetmişsiniz. Elbette bunlar güzel duygular, insan isteyebilir. Hayatınızda bu kadar ağlama odağına getirdiğiniz anda gelecek için vereceğimiz kararlar sizi daha fazla üzebilir. İyi bir ilişki kurmak için iyi bir ruh haline gelmek lazım.
Bu yaşlarda evlilik çocuk bağı kurmak istemeniz gayet normalHaziranda 34 olacağm
2 seansla farkı anlamak mümkün olmaz ki, ne yazık ki seans ücretleri böyle pahalı ama kendiniz için muazzam bir yatırım. imkanınız varsa ben buna değerim deyin.Psikolojik destek için devlet hastanesine gittim. Resmen biz ne sorunlarla uğraşıyoruz sen ne diyosun muamelesi gördüm. Özele gittim 2 seans 700 tl ödedim . Faydası olup olmadığını anlamadığım içinde bu kadar pahalı bir şeye devem etmedim
Psikolojik destek için devlet hastanesine gittim. Resmen biz ne sorunlarla uğraşıyoruz sen ne diyosun muamelesi gördüm. Özele gittim 2 seans 700 tl ödedim . Faydası olup olmadığını anlamadığım içinde bu kadar pahalı bir şeye devem etmedim
Bak inan zamani var aglama. Kotu bir evlilikten hayirsiz evlattansa suan haline sukret. Bilemessin basimiza gelen kotu kocalarin durumunu. Senin icin yanarak aglamiyosun suanda. Bu oyle bisey degil kotuye gekdiginde oyle bir aglayis varki birde icine dua giriyo kurtar beni allahim diyosun. Bak teyzem gecen hafta nisanlandi 44 yasinda. Tum akbabalar pesine dustu aman hemen nikah yap acele et. Yani demek istyolarki koca kacmasin evde kalma birini buldun kacirma. Banada ayni seyi yaptilar lanet okuyorum onlara. 24 umde evlendim. Adam merhametsizin onde gideni ne yerdeki karincaya merhamet eder ne yolda bie cocuk dusse kaldirir. Ama dilinden Allah dusmez. Bak duâ derken guzel et. Hayirlisini ver rabbim sen bilirsin de. Niye agliyosun. 34 yas nedir yahu simdiki aklim olsa 35 ten once evkenmezdim. Niye anne olamayasin 40 ta millet catir catir doguruyo. Ben napim 32 yasindayim kanseri 2 hafta once yendim belki benim hic cocugum olmayacak ama yiende sukurler olsun artik secdede agladigim tek sey Rabbim beni anneme babama bagisladin. Varsin anne olmuyayim napim dunyanin sonu degilki. Sokakta aglayan cocukta benim bana muhtac olan cocukta benim. Dusende benim. Annesizde benim olur. Belki gun gelir nasip olur. Ama once saglik. Aglamak yok koca icin aglanirmi yahuİki yıldır hayatım sanki bir kısır döngünün içine girmiş gibi. Otuzlu yaşların ortasına (34) gelmemle beraber Evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı o kadar çok istiyorum ki bu istek artık en ufak bir konu açılmasında ağlamaya dönüştü.Evliliğe yaklaşsam bile hep bi talihsizlik oluyo yarım kalıyo nihayete ermiyor. Herhangi birini gelinlikle gördüğümde bile ağlamaya başlıyorum. İş yerinde yoğun tempolu bir iş vardı. Ben gönüllü olarak yapmak istedim. Çalışanlardan biri gelip dedi ki " senden iyi kim yapacaktı zaten? Kocan yok çocuğun yok. Bekarlar yapar böyle işi" öyle canım yandı ki. Arabada saatlerce ağladım. Sürüp de eve gidemedim. Tv de, intenette anneler günü reklamlarına ağlar oldum. En son ve en ağır darbe de şu oldu: birkaç haftadır arkadaşım aracışığıyla yeni biriyle görüşüyorum. Eşinden ayrılmış, oğlu olan biri. Bana oğluyla olan fotolarını atıyor görüştüğü günler . İçim öyle bir sızlıyor ki. İnanın kıskançlık değil. Büyük bir yaralanma duygusu. Keşke o benim oğlum olsaydı hissi... canım yanıyor ben çocuk aşkıyla yanarlen fotoğraf attıkça. Ama insan görüştüğü kişiyede bunu söyleyemiyor tabi. Çok yanlış anlaşılr. Sonra bu takıntı ve ağlama olayı bende genellenmeye başladı. İşte ufak bir aksaklık olsa bütün kötü şeyler beni buluyor diye ağlamaya başlıyorum. Uykumdan ağlayarak kalktığım geceler var. Kısacası ben bu durumdan nasıl kurtulurum? Kafaya takma yada hobi bul demeyin. Yapmadığım etkinlik kalmadı sanırım
Daha evlilik konusunu açacak kadar yakın değiliz ama satır aralarındann anladığım kadarıyla evlileğe tövbe etmiş ilk evliliğinden dolayı illallah ederek ayrılmış. Tabi srveplerine henüz girmedik her şey çok yeni. Uöytlanmamaya çalışıyorum çünkü hep bir şeylerin köşesinden döndümBiriyle görüşüyormssnz belki her sey yolunda gider evlnir coluk cocuga karsrsnz..nasl gdyor peki ilişki?evlilik yoluna gireblcgnz biri degl mi? Bu umutlandrmyor mu szi? Bi de yengec burcu msnz haziran diyince..
Ne güzel yazmışsınız . Allah gönlünüz gibi hayat yaşatsın. Ama ben öyle güçlü değilim. Belki inanç farkıdır. Siz inançlı birisiniz . İnaıyorsunuz hayırlısına . Bense kaybettim içimde inancımıBak inan zamani var aglama. Kotu bir evlilikten hayirsiz evlattansa suan haline sukret. Bilemessin basimiza gelen kotu kocalarin durumunu. Senin icin yanarak aglamiyosun suanda. Bu oyle bisey degil kotuye gekdiginde oyle bir aglayis varki birde icine dua giriyo kurtar beni allahim diyosun. Bak teyzem gecen hafta nisanlandi 44 yasinda. Tum akbabalar pesine dustu aman hemen nikah yap acele et. Yani demek istyolarki koca kacmasin evde kalma birini buldun kacirma. Banada ayni seyi yaptilar lanet okuyorum onlara. 24 umde evlendim. Adam merhametsizin onde gideni ne yerdeki karincaya merhamet eder ne yolda bie cocuk dusse kaldirir. Ama dilinden Allah dusmez. Bak duâ derken guzel et. Hayirlisini ver rabbim sen bilirsin de. Niye agliyosun. 34 yas nedir yahu simdiki aklim olsa 35 ten once evkenmezdim. Niye anne olamayasin 40 ta millet catir catir doguruyo. Ben napim 32 yasindayim kanseri 2 hafta once yendim belki benim hic cocugum olmayacak ama yiende sukurler olsun artik secdede agladigim tek sey Rabbim beni anneme babama bagisladin. Varsin anne olmuyayim napim dunyanin sonu degilki. Sokakta aglayan cocukta benim bana muhtac olan cocukta benim. Dusende benim. Annesizde benim olur. Belki gun gelir nasip olur. Ama once saglik. Aglamak yok koca icin aglanirmi yahu❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?