En ufak seyde annesine giden erkek

pammuk123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2016
75
41
3
yaklasik 1 bucuk yillik evliyim 3 aylik ta hamileyim esim lokanta da calisiyor beynine oruc vurmus sanirsam dün baya kiyameti kopardi sebebsiz yere. annesine yakin oturuorm hergün oraya gidiorm temizlik yemek hep yardim ediyorum esim dün bana baya bagirdi evde yemek yok sen hep yatiosun ben calisiyorum degersizsin gbi seyler söyledi sonra gece 3 te evden cikip annesine gitti cok äzüldüm sizce nasil davranmaliyim???

Diyin ki ben annenlerde yeterince çalışıyorum ha burada yemek vs istiyorsan aynı işi burda da yaparım bana fark etmez ama yine saygısızlık yaparsan emeğime gerçekten kırılacağım artık..

Neden kv evini hergün temizleyip yemek yapıyorsun. Birde hergün oraya yemek yapıyorsan iki tabak niye kendinize almadım.
Konuya gelince eşin eğer normalde böyle konuşan bir değilse gerçekten oruç vurmuş olabilir bazen sinirli anımızda bizlerde kırıcı olabiliyoruz. Dediğim gibi normal zamanda böyle konuşan biri değilse affedilir bi durum. Yok her zaman böyleyse sendroma çemkireceksin

Bence çatacak yer aramış ..yada doldurusami geliyor ..sonuçta orda yapıyorsan yemiyormusunuz neden evdede yeniden yemek yapilsinki ..kaldiki hamileymissiniz belki gün içinde yorgun düşüyorsunuz ..beyefendi gelsin çocuğu taşısın siz yemek yapın bir zahmet

kayinvalidem iyi bi kadin aramizda sorun yok gün icersinde cok yoruluyorum cünkü 3 oglu daha var evde 20 yaslarinda ona yardim ediorm ama esim beni bütün gün evde yatiorm zannedio ne yapabilirim bu düsüncedwn kurtulmasi icin

yaklasik 1 bucuk yillik evliyim 3 aylik ta hamileyim esim lokanta da calisiyor beynine oruc vurmus sanirsam dün baya kiyameti kopardi sebebsiz yere. annesine yakin oturuorm hergün oraya gidiorm temizlik yemek hep yardim ediyorum esim dün bana baya bagirdi evde yemek yok sen hep yatiosun ben calisiyorum degersizsin gbi seyler söyledi sonra gece 3 te evden cikip annesine gitti cok äzüldüm sizce nasil davranmaliyim???

kayinvalidem iyi bi kadin aramizda sorun yok gün icersinde cok yoruluyorum cünkü 3 oglu daha var evde 20 yaslarinda ona yardim ediorm ama esim beni bütün gün evde yatiorm zannedio ne yapabilirim bu düsüncedwn kurtulmasi icin

Eşiniz bilmiyor mu kayınvalidenize gittiğinize.Önceliğiniz kendi eviniz ve eşiniz olsun.her gün gidiyorsunuz ve hamilesiniz. Yarın öbür gün gidemediğinizde kayınvalideniz de emin olun neden gelmiyorsun yapmıyorsun diyecek , Yardım etmeniz gerçekten çok hoş ama her gün gidip iş güç yapmanız evinizi ihmal etmeniz de doğru değil bence.Eşinizin orada oluduğunuzu bilmemesi de tuhaf sanki biraz.

esim biliyor hergün oraya gittigimi sürekli ayakta oldugumu ama saat 5 gibi gidiorm ben oraya bazen hamileligimden dolayi gece yatamiorm sabah gec kalktigimda da bütün gün yatiyorsun dio offf cok skilidm gercekten

Kv ye yardima gittigini bilmiyo mu esin?

esim biliyor hergün oraya gittigimi sürekli ayakta oldugumu ama saat 5 gibi gidiorm ben oraya bazen hamileligimden dolayi gece yatamiorm sabah gec kalktigimda da bütün gün yatiyorsun dio offf cok skilidm gercekten

O zaman eşiniz anlayış göstermeli.Yatmanız gayet normal hamilesiniz dinlenmeniz gerek ve uyku yapabilir gebelik. Belki Ramazan Oruç sinir yapmıştır sigara kullanıyor ise olabilir.Genelde de böyle mi yapısı..

genelde böyle degil tabi sigarada kullanmaz ama kendine has bi düsünce hamile kadinlar cok nazlaninca sinir oluomus samimi gelmiomus ona

Sen kaynananda yaptıklarını bi yandan videoya çek. Sürekli kocana gönder. Şuan süpürüyorum şuan siliyorum şimdide yemek yapıyorum filan diye. Öyle inanır herhalde. Anası da oğluşuna desin gelinim burda yoruluyo diye. Anasına yaranıyosun kocana yaranamıyosun seninkide bi ilginç olmuş.

Kayınvalidene gitme
Eşim kızıyor ev işlerim yetişmediği için de
Eşinize de evde durup kendi işlerim ile ilgileneceğim de bir hafta kadar gitme

Bir de boşver takma kafana olur böyle şeyler arada hele oruçluyken kesin saçma sebepten kavga çıkar üzme kendini

Saat 5'e kadar evde ne yapıyorsunuz?

KV den senden önce nasıl ev işlerine yetişebiliyorsa bundan sonra da yetişebilir. Ayrıca evden bir erkek de eksilmiş zaten. Sen hergün KV dene yardıma gidiyorsun madem, annesinin oğlunu kulağından tutup evine göndermesi gerekiyor. Eşin kaç kere hamilelik geçirmiş? Hamilelerin nazlanmasından şikayetçi.

Gitmeyin Kv ye hergün kendinizi de yıpratmayın insanın hiç değerli olamıyorsunuz

Annesine gitme. Kayınvaliden neden gelmiyorsun derse oğlun kızıyor sana gelmeme dersin. Kendi evini temizle. Otur evinde yemeğini yap. Anneme neden gitmiyorsun derse iki eve birden yetisemiyorum hamile halimle de. Gidince sen evde yatiyorsun diyorsun de.

esim isten gec geliyor malum benimde annesinin evinde onu beklememi istio isten geldiginde de 2 3 saat kardesleriyle playstation oynuo eve gelmemiz gece 2 yi buluyor ne yapicam bilmiyorum

Back
X