en ufak şeyde kapıyı vurup evi terkedip giden ve telini kapatan erkek

DEMRE

Popüler Üye
Pro Üye
12 Haziran 2020
2.155
7.483
158
Merhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?

12yil sabredersin bütün kadınların nazlanma hakkını bu böcek akililara verirsin sonra iki çocuk yaparsın en sonunda sabrın kalmaz suanki halim gibi boşanmaya karar verirsin..bosuyorum böyle bir adamı daha dava açmadım işim yok işe girip davayı acicam pandemide iş bulmam gerekicek çok çaresiz bir döneme girdim lütfen benim halime düşme değmiyor koca bir hiç oldu her şey

Yaşı kaç acep
Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .

Nikahı beklemeden vursun tekmeyi ayrılsın bu hödükten..

Sakın sakın, nikah falan kıymasın. Bakın bu daha fragman, daha iyi olacağı gibi bir hayale kapılmasın ablanız. Uğraştığına yazık.

E oha. Bu yaştan sonra kazık kadar herifin kahrını mı çekecek ablan? Koysun kapıya, çekilmiyor, tokadı yemeden düzelmez o.

Benim eşim ilk 2 sene böyleydi. O zaman sevgiliydik. Her kavgada kitaplarını toplar ben gidiyorum derdi. Günlerce gelmezdi, ben ilk 4-5 gün aramazdım, sonra merak ederdim, bi kaç gün sonra gelirdi hiçbir şey olmamış gibi devam ederdik. O an seninle kava etmemek için gidiyorum diyordu. Ama artık bu rutine bağladı. 2-3 ayda bir tekrarlanır hale geldi. Bi keresinde inanılmaz sıkıldım bu durumdan. O evden gidince ben de gittim. Telefonumu kapattım. Ailemi tembihledim ararsa nerede olduğumu söylemeyin diye. Tabi eve gitti beni bulamadı deliye döndü. Aileme, eski arkadaşlarıma varana kadar arayıp beni sordu. O dönem baya perişan oldu. Oh oldu iyi oldu. Sonrasında oturup konuştuk şartlarımı sundum. Bir daha giderse asla dönüşü olmayacağını söyledim. 4 sene geçti üzerinden hiç tekrarlanmadı. En fazla gidip salonda uyudu, ya da bikaç saat yürüyüp geri geldi.

45 yaşındaki adam için yapılabilecek pek fazla bir şey olduğunu sanmıyorum. Üstelik bu daha nişanlıyken gördüğünüz yüzü, kimbilir daha ne arızaları vardır.
Ailecek şaştıysanız, ablanız için , ileride ailecek üzülmemek adına ablanız yol versin adama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…