- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
salın ipiniBu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Ayrılsın.Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
devlet nikahi olmadan imam nikahi kiyan imam ve buna uyanda bir ögretmen mi var ortada yani.Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Aman sakın nikah kıydırmayın. Hiç arkasına bakmasın ablanız kaçsın bu adamdan. Zaten başarısız bir evlilik yapmış ve bitmiş. İkincinde neden mutlu olmasın ki. Böyle biriyle mutluluk hayal. Katlanırım diyorsa bilemem. Yazık günah.Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Yani şimdi bana demeyin "tabi oradan konuşması kolay diye" ama inanın ben olsam daha eve almam öyle adamı.. Ne ararım ne de sorarım.. Bu erkekler kendini ne sanıyor acaba?? Basın tekmeyi nereye gidiyorsa gitsin..Merhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?
Nikah öncesi imam nikahı serbest artık maalesef..devlet nikahi olmadan imam nikahi kiyan imam ve buna uyanda bir ögretmen mi var ortada yani.
adam baştan kokmuş zaten.
e madem nikahta kiyildi istesin ablaniz mehirmi nedir neyse alsin guzelce ayrilsin bi daha kimseye onden nikah kiyip kapiyida carpip cikamasin eniste beyiniz
aa bundan haberim yoktu.Nikah öncesi imam nikahı serbest artık maalesef..
Epey oldu zaten,önceden evlilik cüzdanını gösterdin mi hoca nikahı kıyılıyordu.aa bundan haberim yoktu.
cok başlar ağrıtır bu olay bana göre.
nikahli hanimla evde oturayim imam nikahliyla da ayrica takilayim oh muhabbetine doner bu is yine
Rahat rahat birden fazla kadına imam nikahı kıyabiliyorlar yani?Epey oldu zaten,önceden evlilik cüzdanını gösterdin mi hoca nikahı kıyılıyordu.
Mihir olayı varya zaten kaç tane adam veririki bunu,
Biz kızımdada aynını yaşadık eve hoca geldi nikahı kıydı sonra resmi nikah oldu.
ben imam nikahi kiydirmadim ama gorumcemin imam nikahina 2 sene once imam,devlet nikahindan sonra kiyarim dedi, hatta bu yuzden dugunde yapacaklari nikahi erkene almak zorunda kaldilar hoca kiymadi yaniEpey oldu zaten,önceden evlilik cüzdanını gösterdin mi hoca nikahı kıyılıyordu.
Mihir olayı varya zaten kaç tane adam veririki bunu,
Biz kızımdada aynını yaşadık eve hoca geldi nikahı kıydı sonra resmi nikah oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?