- 20 Mart 2008
- 142.009
- 214.057
- 1.423
- 60
Darkcım ablasıymış bunu yaşayan imam nikahı kıyılmış sadece.Her seferinde arkasindan gideceginizi biliyorsa ondan yapiyordur. Baslatin bosanma islemlerini bakin nasil kosa kosa geliyor
Bence evli degillerrBoşamak gerek bence
İmama sormak lazim gelir benceDarkcım ablasıymış bunu yaşayan imam nikahı kıyılmış sadece.
O zaman ayrılsın daha kolay hem boşamaktanBence evli degillerr
Bencede bir ömür naz mi cekilir beeO zaman ayrılsın daha kolay hem boşamaktan
Pardon da ne acelesi vardı aynı evde yaşamanın?Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Ozman bassın tekmeyi adamla aynı eve girmesi bile saçma ayrılsa adam derki ben alacağımı aldım der geçer.Resmi nikah kıyılmamış daha..
Daha iyi olmuş işte, herifin huyu tüyü çıkmış meydana. Yol yakınken bassın tekmeyi, seke seke gitsin. Iyyy ne bu böyle mıymıymıy. 20 lik yeni gelin gibi dicem ama onlar daha olgun davranıyor.Pardon da ne acelesi vardı aynı evde yaşamanın?
Daha resmi nikah bile olmamış
Neyse bu ablan için bi avantaj olmuş adamın huyunu husunu görmüş oldu hazır resmi nikahta yokken bassın tekmeyi
Aynı evde olması saçma bana görede,birde bunu yaşayıp görmesi işi ni kolaylaştırır en azından vurur tekmeyi yollar.Ozman bassın tekmeyi adamla aynı eve girmesi bile saçma ayrılsa adam derki ben alacağımı aldım der geçer.
Ayrılırım net. Canımı yolda bulmadım bu ne beMerhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?
Aynen bu avantaj olmuş ablası içinDaha iyi olmuş işte, herifin huyu tüyü çıkmış meydana. Yol yakınken bassın tekmeyi, seke seke gitsin. Iyyy ne bu böyle mıymıymıy. 20 lik yeni gelin gibi dicem ama onlar daha olgun davranıyor.
Resmiyet yok diye değil aslında, adam bu, malzeme bu işte. Şimdi göz yumulursa resmiyet olduğunda nasıl olsa köprüyü geçtim diye dozajı arttıracak ergen abi.Aynen bu avantaj olmuş ablası için
Adam da nasılsa resmiyet yok diye rahat davranıp ergen gibi basıp basıp gidiyormuş zaten ne gerek var çekmeye
İşte böyle vurulur o tekme
+1Kıçına tekmeyi basıp dünya kaç bucakmış gösterilmesi gereken erkek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?