en ufak şeyde kapıyı vurup evi terkedip giden ve telini kapatan erkek

Pardon da ne acelesi vardı aynı evde yaşamanın?
Daha resmi nikah bile olmamış
Neyse bu ablan için bi avantaj olmuş adamın huyunu husunu görmüş oldu hazır resmi nikahta yokken bassın tekmeyi

Pardon da ne acelesi vardı aynı evde yaşamanın?
Daha resmi nikah bile olmamış
Neyse bu ablan için bi avantaj olmuş adamın huyunu husunu görmüş oldu hazır resmi nikahta yokken bassın tekmeyi
Daha iyi olmuş işte, herifin huyu tüyü çıkmış meydana. Yol yakınken bassın tekmeyi, seke seke gitsin. Iyyy ne bu böyle mıymıymıy. 20 lik yeni gelin gibi dicem ama onlar daha olgun davranıyor.

Ozman bassın tekmeyi adamla aynı eve girmesi bile saçma ayrılsa adam derki ben alacağımı aldım der geçer.
Aynı evde olması saçma bana görede,birde bunu yaşayıp görmesi işi ni kolaylaştırır en azından vurur tekmeyi yollar.
Sonuçta resmi nikahı yok ki daha.

Ayrılırım net. Canımı yolda bulmadım bu ne be

Daha iyi olmuş işte, herifin huyu tüyü çıkmış meydana. Yol yakınken bassın tekmeyi, seke seke gitsin. Iyyy ne bu böyle mıymıymıy. 20 lik yeni gelin gibi dicem ama onlar daha olgun davranıyor.
Aynen bu avantaj olmuş ablası için
Adam da nasılsa resmiyet yok diye rahat davranıp ergen gibi basıp basıp gidiyormuş zaten ne gerek var çekmeye

Aynen bu avantaj olmuş ablası için
Adam da nasılsa resmiyet yok diye rahat davranıp ergen gibi basıp basıp gidiyormuş zaten ne gerek var çekmeye
Resmiyet yok diye değil aslında, adam bu, malzeme bu işte. Şimdi göz yumulursa resmiyet olduğunda nasıl olsa köprüyü geçtim diye dozajı arttıracak ergen abi.

Madem resmi nikah henüz kıyılmamış o kapıyı bir daha açmamak üzere kapatsın suratına. Yaşını başını almış fakat hala ergen ruhundan kurtulamamış adamdan koca olmaz, bu kadar net.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…