Hayir degismez boyleleri, malesef.Terk edeceksiniz boşanma davasını acaksiniz hiçte iletişime geçmeyin belki kafası dank eder akillanır.
Bu durumu yasayan ablam . Beyefendının yaş 45 canım .her ıkısınınde ıkıncı evlılığı olacak. beyefendı öğretmen . nişanlandılar imam nikahı kıyıldı 15 tatılde de resmı nıkahları yapılacak .Ama bir değil iki değil ailecek şaştık kaldık yahu boyle bır seyı hıc yasamamıştık.havadan sudan nemden her an bunu yapıyor .
Özür dileyerek cevap veriyorum yanlış anlamayın sakın seviyosunuzdur eşinizi ama Ne yapmalı demişsiniz ya böyle bi adamı boşamalı.... şahsen ben öyle yapardım kendimi daha fazla yormamak için...Merhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?
evet açıkçası hiçbir çocuk bu şekilde davranmıyor küsen çocuk bile elini bağlayıp beş dakika naz yapıp barışıyor. bu abinin durumu üst level olmuşBeyin yaşi 0-5 diyeceğim, o çocuklara ayıp olacakablanız asla evlenmesin, böyle bir adamla aynı evde yaşamak yaşamak olamaz.
Boşayacaksın. Bak nasil kuş gibi hafifliyorsun.Merhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?
S etmek en etkılı çözüm.Yaralı parmagı kopar at.Bırak annesi ugrassın.Merhaba hanımlar . Fikirlerinizi almak istiyorum . En ufak bir tartışma ve sorunda dahi kapıyı vurup giden , günlerce telefonlarını dahi kapatan , çooooooooook sonra telini açan sen aramadan arayıp sormayan , ilk adımı sürekli senden bekleyen inat erkekler için ne yapmak lazım bu durumu yaşayan var mı ?Sizce ne yapılmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?