en ufak şeyde kapıyı vurup evi terkedip giden ve telini kapatan erkek

Ama boyle iletişim kuramazsınız ki. Sorunlarda çözülmez.
Tartışınca onun gitmesine fırsat vermeden ufak bi çanta hazırlayıp siz gidin evden. Kapatın telefonu, anlasin bakalim nasil birşey olduğunu. Ilk adımıda sakin siz atmayin

O kapiyi cekip gidiyorsa, sen de yuregindeki kapilari kapatmalisin. Gunlerce arayip sormayan bir adamin sevdigini sanmam. Bitirmek icin bahane ariyor, daha dogrusu bitirmeye ugrasiyor gibi. Bitiren ben olmayim diye de bitirelim demiyor. Psikolojik siddetle boyle cekip giderek, arayip sormayarak karsi tarafin ruh dengesini bozarak onun bitirelim demesini bekliyor bence. Cunku gercekten surdurnek isteyen sorunlari cozmek icin ugrasir.

Boşamalı çekmemeli. Er kişi gittiği yerde kalmalı, hatun kişi sesine dahi hasret bırakmalı ve er kişiyi ardına atıp önüne bakmalı.

Yani daha neyi bekliyor ablan, hayır bir de ikinci evlilik yani ilkinden tecrübeli
Tabi ki o teli kapadığında bir güzel engelleyecek, beyefendi telefonu açınca kimsenin aramadığını görünce noluyor ya diyecek yani ömür geçmez ki bunla tekrar boşanır ablan

Telı kapıyorsa hayatında baska bırı yoktur, aldatmıyodur, sınırlenınce bile baska yelkenlere acılmıyodur. O kadar bezdim ki kavga eder etmez saga sola yazan erkeklerden inadı bile gozum gormuyo artık. Oyle ıyımser yaptı benı bu erkekler

Yapılması gereken tek şey kapattığı kapıyı açmamak sal ipini gitsin böyle biriyle hayat gecmez

Özür dileyerek cevap veriyorum yanlış anlamayın sakın seviyosunuzdur eşinizi ama Ne yapmalı demişsiniz ya böyle bi adamı boşamalı.... şahsen ben öyle yapardım kendimi daha fazla yormamak için...

Beyin yaşi 0-5 diyeceğim, o çocuklara ayıp olacak ablanız asla evlenmesin, böyle bir adamla aynı evde yaşamak yaşamak olamaz.
evet açıkçası hiçbir çocuk bu şekilde davranmıyor küsen çocuk bile elini bağlayıp beş dakika naz yapıp barışıyor. bu abinin durumu üst level olmuş

IQ testi şart.

İlk eşi de iddiasına girerim bu yüzden boşandı, ablanız da evlenirse aynı sebeple boşanacak üzüldüğüyle kalacak.

“Küstüm işte hıh” hareketi çocuklarda olur, yaşı ileride olsa da duygusal olarak kötürüm kalmış.

Bu yaştan sonra naz niyaz şımarıklık hiç çekilmez.
İstiyor ki millet paniklesin onu arasın, o onun da kusuru hiç konuşulmasın hava atıla atıla pohpohlansın. Hiç çekilmez.

Aramasın telefonla peşine düşmesin.
Dönerse burnu sürtülür konuşulur.
Yok dönmezse zaten hiç sevmemiştir nereye giderse gitsin.

Zaten resmi nikah kıyılmamış daha, en güzeli kendisine yakışan çok daha iyi birisini bulabilir.

Boşayacaksın. Bak nasil kuş gibi hafifliyorsun.

S etmek en etkılı çözüm.Yaralı parmagı kopar at.Bırak annesi ugrassın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…