• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en uygun önerebileceğiniz internet kampanyası(ttnet superonliene vs)

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
arkadaşlar evime internet bağlatmayı düşünüyorum bildiğiniz bu dönemde uygun güzel internet kampanyaları hangisi acaba? bilgilendirirseniz sevinirim...sınırsız istemiyorum 6 gb 8gb yeterli benim için..

bulunduğunuz yerde kablo tv varsa kablo net önereyim ben de
teledünya tv paketi ve sınırsız 25 mpbs internet 39 tl sınırlılar daha uygundur

ben ttnete 63 ödüyordum bir de üzerine sabit telefon sürekli de kesilip duruyordu
kampanyaları iyi takip etmek lazım demek ki

bizde ttnet var 8 gb film fln indirmediğimiz halde ki biz çok fzla bilg.vakit geçirmeyiz buna rağmen 70-80 geliyor bıktım artık superonline geçmeyi düşünüyoruz

bizde ttnet var 8 gb film fln indirmediğimiz halde ki biz çok fzla bilg.vakit geçirmeyiz buna rağmen 70-80 geliyor bıktım artık superonline geçmeyi düşünüyoruz
Aynı sorunu bende yaşıyorum benim de 8 gb nasıl aşıyor anlamıyorum. Ders videosu dinliyorum ama nadiren bir bakıyorum kota dolmuş mesajı geliyor. Superonline nasil hiç bilgim yok.

Eğer kotalı net kullanıyorsanız videoyu unutacaksınız arkadaşlar. Çünkü kotayı çok fazla yiyor. Biz ttnet 85 ödüyorduk m. hizm. aradık 55 yaptırdık sınırsızı.. 85 tl internet mi olur elekt. ve su faturasını toplasan o kadar gelmiyodu :)

ttnet mi :KK12:
adını bile duymak istemiyorum 8 ay "işleminizi hızlandırıyoruz" dediler
bi poh da yapmadılar lanet olasıcalar
kaç kez şikayet ettim
gittim aldım mis gibi sınırsız vınn :KK54:

Back
X