En yakın 16 yıllık kız arkadaşının nişanlım hakkında söyledikleri ciddiye alınmalı mı?

Dogru olabileceğine dair suphelendıgınız seyler neler?

Evet be
Fi dizisini mi izlemiş yakın arkadaşı
Evet ben izledim ve benziyor fark ettim ancak bu durumun gerçek olduğundan ciddi manada şüphelenmeye başladım zaten biraz şüphelerim vardı ayrıca biraz araştırdım narsistlik özellikle bizim bildiğimizden çok daha fazla yaygınmış toplumda..

Ben olsam kulak ardi etmezdim bu soylenenleri dogruluk payi var gibi geldi bana bilemiyorum sizi ayirmak icin soylemis de olabilir
Ayırmak gibi bir niyeti olduğunu sanmıyorum çünkü aralarında duygusal bir ilişki olmayacak kadar fazla şey biliyorlar birbirleri hakkında yani mesela kadın one stand takılan birisi ve nişanlım biliyorum bunları hatta dalgasını bile geçtiği oldu...

Ne zamandır tanışıyorsunuz be kadar tanıyorsunuz nelerden şüphelendiniz hem zengin hem yakışıklıysa öz güveni biraz fazla olması da normal olabilir belki

Ağustos'ta evlisin. Ne ara boşandın da birini bulup nişanlandın?

Tesadüfe bak ki kocan da nişanlın gibi narsist.

Insan arkadasinin iyi kotu her yonunu bilir. Benim de var bahsettiginiz gibi bir erkek arkadasim,sevgilisinden daha iyi tanirim. Tum psikopatliklarini bilirim,hastaysa hastaligini bilirim,bunda sasirilacak bir sey yok. Bu arada bir kadinla bir erkek con yakin arkadas olabilir, bunu bilmeyecek kadar gencseniz aman diyeyim,adamin manyak oldugunu da anlayamamis olabilirsiniz. Iyice taniyin,nisan zaten bunun icin yapiliyor,evlilik icin acele etmeyin

Kadının yaptığı her şeyden önce meslek etigine aykırı.
Yakın arkadaşı/dostu, aile yakını, hatta tanıdığı hastası olamaz, olmamalı.
Hadi diyelim aldı, onun bilgilerini sizinle paylaşamaz.
Eğer kadına bu söylediklerini yazılı halde mesajla falan yazdırabilirseniz derneğe falan şikayet edin.
Mesleki olarak 3 kuruş etmez, belki başkalarına da zarar veriyordur.

Bunun dışında
diyelim ki söyledikleri doğru, O adamdan uzak durun
Diyelim ki söyledikleri yalan, kendine 10 kusur yıldır arkadaş diye bu kadını seçen adamdan yine uzak durun..

Ama bana inandırıcı gelmediniz pek, nereden tutsan elinde kalıyor, çok kurgu.

Bunu ağustos da yazmışsınız?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…