- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.808
- 208
- Konu Sahibi Varolmayan
-
Ortadan da kayboldu daha da gelmezProfili de gizlemiş zalım :))
Keklendik ey kk unutma biziBunu ağustos da yazmışsınız?!
2. Sayfada bir arkadas alintilayip cevap vermis. Ordan okuyabilirsin
Ablam degnegini alir gelir simdi ahahahBide konuyu silmiş. Eyyy konu sahibi. Senin hakkındanMune abla gelir..
Ablam degnegini alir gelir simdi ahahah
Amme hizmeti yapmissin resmenYeni nişanlıyım arkadaşlar ve herşey hızlı gelişti aslında... Her şeyine hayran olduğum bir adamla nişanlıyım ve rüya gibi... Çok yakın bir kız arkadaşı var; bakın hem kolejde aynı sınıfta okumuşlar 5 yıl, sonra aynı üniversitede farklı bölümlerde okumuşlar ve çok aşırı yakınlar... Yıllardır da görüşüyorlar... Toplam 16 yıllık yakın arkadaşlıkları var...
Bu kız bugün bana bişeyler söyledi nişanlım hakkında; yani onun liseden beri başka bir kıza takıntılı derecede aşık olduğunu, benim gibi onlarca ilişkisi olduğunu çoğu kızı yüzüstü bıraktığını benimle ileri gidip nişanlandığı için anlatma gereği duyduğunu; ilerde üzülmemem için anlattığını falan söyledi... İşte çok zengin bir aile, kariyerli yakışıklı bir adam rüya gibi biliyorum ama neden o kız kaçtı ve hala kaçıyor ondan biliyor musun dedi...Çeşitli yerlerden kızı da gösterdi... Nişanlımın narsist kişilik bozukluğu olduğunu ayrıca genel psikoloji olarak çok sağlıklı olmadığını tehlikeli olduğunu falan neler neler anlattı. Kadın klinik psikolog bu arada; bana istersen bunları söylediğimi anlat dedi direk; gece yarısı evimi basıp üstüme saldırır ki nerdeyse bu yılda bir olan bir olay; sakinleştirmem 1 saat sürmez ben ondan korkmam ama sen onunla baş edemezsin dedi... Ne sırlarını biliyorum ben onun ama elbet sana anlatmam dedi. Hayatını maf etme bizden gençsin üzülüyorum sana dedi... İnanmak istemiyorum ama bunları doğrulayan bazı şeyler var... Bu kadınla da o kadar yakınlar ki yani bir erkek nasıl kendi erkek arkadaşlarından bile daha fazla yakın olabilir bir kadına şaşırıyorum bu duruma... 14 yaşında tanışmışlar ve o zamandan beri çok yakınlarmış... İlk tanıştığımız dönemlerde bile bu kadından bahsetmişti hemen bana... Bilmiyorum ciddiye alayım mı? Yada söyleyeyim mi kendisine?
alıntılanandan kopyaladım buraya ordan ekleyevektim ama nasıl oluyo onu yapamadım
Profili de gizlemiş zalım :))
Fake demek yasak o yüzden sordum ama cevap alamadım :)Sen foyasini ortaya cikarmasaymissin daha cok keklenirmisiz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?