En yakın 16 yıllık kız arkadaşının nişanlım hakkında söyledikleri ciddiye alınmalı mı?

Ve kocası bir kadına takık, nişanlısı da.
Bu kadar tesadüf de ohannes yani :)
Yaratıcılık da sıkıntı var sanırım. Dar malzemeyle olaylar kurgulanmış.
Helal valla size! Hayır insanlar vakit ayırıp yardımcı olmaya çalışıyorlar...yalandan ne zevk alıyorsun, neren tatmin oluyor anlamıyorum. Değişik...

hih tam surda sana fake fake diye deli danalar gibi dans etmek istiyorum, yada kiz cok fena salliyor. kendi hasta ola bilirmi? cünki hic bir piskolog aile yakini/arkadasi/tanisini tedaviye kabul etmez. Astoria vardi sanirim o daha iyi bilir!

Geçmiş konuları okumak bu yüzden faydalı :)

Ya kizlar hemen boşanıp birisi de karşısına çıkmış olabilir. Çok uygun görmesem de, benim böyle piskopat arkadaşım olacak bende çok iyi bir insan olmalıyım ki hayatına her girene hey sistt dikkat et böyle böyle diyeceğim. Saçma geldi birde cidden ya herseyini bilen bir kız arkadaşı olması zaten başlı başına sonuç düşünsene evinizden çıkmıyor, o kız arkadaşı ile takılmak için eve geç geliyor filan, yazdım çizdim oynadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…