En yakın arkadaş mevzusu, görüşlerinize açığım

insan ilişkileri böyle.
senin arkadaşında senin ona olan sevginin kredisinden kullanmış. hoş görmüşsün bazı şeyleri. ama bunu onu sevdiğin birlikte yaptıklarınızdan zevk aldığın için yapmışsın.
bu kadar kafana takılacak bir durum yok. evlilikler bitiyor insanın kredisi bitince.
bunlara tecrübe olarak bakmalısın.
mesela bu arkadaşının hoş görüp, es geçtiğin davranışlarını bir daha başka biri yaptığında artık tavrın farklı olacaktır.

Bariz kiskanclik zaten bu kafada birinden hayir gelmez

Konuşmadan bitirmeyin arkadaşlığınızı; siz dost olarak görevinizi yerine getirin ve düşüncelerinizi-beklentinizi kendisiyle açık bir şekilde konuşun; "Niçin böyle uzaklaştık bir sorun mu var? Hiç arayıp sormamana içerledim, bi buluşalım görüşelim özledim demeni bekledim, sana kırıldım bilesin." şeklinde. Ondan sonra dinlersiniz bahanelerini; başında bir dert varsa da aktarırsa "Neden benle paylaşmadın?" dan girer toplarlarsınız, ha kıskançlık ego gibi bir durumsa da daha aşikar olur sizin bu konuşmalarınızdan sonra, alırsınız o havayı net. Mesafe koyarken de aklınızda soru işareti kalmaz.

Uzuuun uzun ve açıklayıcı yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Aslında çok detaya girmek istemiyorum, adil olmayacak çünkü benim ağzımdan dinliyorsunuz. Belki onu da dinleseniz benim de onu, kendisi Avrupadayken "yeterince" aramadığımı, hep onun aradığını söyleyip, kendince haklı bir sebep bulabilir, bilemeyiz ki?

Düşüncelerimi söylememin tek sebebi bu zamana kadar bencil ve fesat yaklaşımlarıyla beni kırdığını ima etmek (İyi özelliklerini tenzih ediyorum)

Beni aradığı zaman anlattığı deneyimler yararlıydı ama bir çoğu da erkek mevzusuydu, mesela dün gece şu gece klubune gittim İngiliz arkadaşlarımla, şunu bunu yaptım vs ya da kanka Avrupada burayı görmelisin ben sana ucuz biletler atarım sen gidince gibi daha nice şeylerdi.

Sizin yaşadığınızla da alakalı olabilir tabii, son dediğiniz gibi de kendini hissetmiş olabilir, bilemiyorum, konuşmadan bir çıkarım yapmak inanılmaz zor geliyor.

Güzel bir yaklaşım, bu şekilde kibarca yaklaşabilirim aslında, çok sağolun

bu senin için bir tecrübe oldu böyle
arkadaşlar iyi ve kötü günde birlikte olurlar bunun adı iyilik yapmışlık olmaz karşı taraf arkadaşının zor gününde yanında olmayı iyilik yapmış olarak görüyosa arkadaş dost hiçbir şey değildir

Yurtdışındayken sürekli arayan oymuş ama. Belki oda aynı özeni sizden beklemiştir. Siz amlatmayı kestiğiniz için ihtiyaç duymadığınızı düşünmüş ve uzaklaşmış olabilir.

Bence kıskanılacak bir durum yok. O da aynı eğitimi almış sonuçta. Ama öncesinde kıskançlıklarına denk geldiyseniz buda bir seçenek olabilir. Ben bitirmeden önce açıkça konuşmanızdan yanayım. Mutlaka vardır bir karın ağrısı.

Bitmis ki arkadasligıniz zaten baksana
Sözlere dökulmesine gerek kalmadan...
Yani daha neyi bitireceksin...sil gitsin

Bana sorarsan senin onu kiskandigini dusunmus olabilir hani...uzaklasmasi bundan...ne alakaysa...yurt dışı onun tekelinde zaar...demek ki seni taniyamamis ve samimi de degilmis...neyine uzuluyorsun daha...gık demene değmez

ben konuşmanızdan yanayım. yılların hatırına konuşurdum. duruma göre bitirip bitirmemeyi o zaman düşünürdüm. konuşursanız aranızdaki sorunun kimden ve neden kaynaklı olduğunu anlarsınız zaten, ona göre de karar verirsiniz. gerçekten niyet kötüyse arkanıza bile bakmayın ama böyle ne bileyim bitirseniz bile aklınızda hep acaba kalacak.

not: yeni bir arkadaşlık olsa, salla gitsin derim ama ne biliyim birbirinizin çocukluğusunuz kıyamadım.

Merhaba, ben de aradım zaten, ben aradım karsılıgını goremediğim için üzüldüm zaten.

Herkese yaptığı yorumlardan dolayı çok çok çok teşekkür ederim, dayanamadım yazdım tabii, hakaret etmeden herşeyi ve tüm düşüncelerimi açık açık söyledim, bencilliklerini vs anlatınca "Kişiliğim için böyle düşünmene çok üzüldüm" demekle yetindi sadece. Ayrıca beni aramamasının nedeni suymus, kendisini Avrupaya davet etmemişim (Çünkü parasal sıkıntılarım vardı ve zar zor baska ulkelere ziyaret ediyordum), 2 secenek olarak saglık sorunlarında onun yanında degilmişim (Saglık sorunu oldugunu dahi bilmiyordum, sosyal medyada o kadar mutluydu ki, ayrica sagligiyla ilgili bir problemi oldugunu da bana söyleyecek kadar mesajlasıp, konusup, birşey paylasmamisiz demek ki) Nitekim baglarımı kopardım. Kim haklı, haksız, yorumlar size kalmış.

Yani nasıl desem gerçekten ben anlayamıyorum böyle arkadaşlıkları..yani kiskanmiş bellide kiskandığını bukadarmi belli eder bı insan.cok üzücü bı durum.yani sadece üzücüde değil çok tuhaf.e avrupadayken size ihtiyaç duyup aramış,kendisinin sizi daha iyi anlaması lazım.sizde şuan gurbettesiniz,destek olması gerekirken köstek olmuş.acaba size içinden çok bozulduğu bir durummu olduki diye aklıma geldi ama madem yakinsiniz paylaşabilirdi.cidden insanları anlamak mümkün değil.

Mesajınızı yeni gördüm,arkadaşınız çok bencil ve çok kıskanç içinizi döktüğünüz iyi olmuş.

Kızlar dogru mu yaptım yanlıs mi inanin bilmiyorum, ailem keske once o adım atsaydı dedi, ama belirsizliklerden hoslanan biri degilim, birsey benim icin ya bitmeli ya da devam etmeli, nitekim kendi kararımı verdim ve herseyi söyledim. Kimseden bir geçmiş olsunu eksik eden biri degilim, kimsenin saglık sorunu hic birimize vahiy olarak gelmiyor neticede, laf arasında anlatıyoruz birbirimize ya da konusuyoruz vs ama bizim son zamanlarda hic iletisimimiz yoktu, ayrica kendisini Paris'e davet etmedigim icin arama mesafe koyan birisinin benim hayatimda yeri olmamalı zaten keza onunda beni gittigi yerlere davet etmişligi yok. Son olarak her yerden engelledim ve bitti, üzücü bir durum

arkadașına terapi öner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…