En yakın arkadaşa düğünde ne takılır?

Tuannasena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
151
150
53
34
Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)

Not: Yazılanları okudukça hayattan soğudum desem yeridir. Samimiyetle bu durum hakkında şüphelerini dile getirenleri, tecrübelerini paylasanlari ve uyaranları ayrı tutuyorum. Fakat bu durumla dalga geçenleri anlayamıyorum. Evet iyi niyetim suistimal ediliyor ama bunu bu kadar komik bulmanız normal bir durum değil. Benim kadar siz de kendinizi sorgulamalısınız bence. Sizin gibi insanlar yüzünden dolandırılan ya da haksızlığa uğrayan insanlar sesini çıkarmıyordur belki de dalga gecilirim korkusuyla. Doğruyla yanlış birbirine karışmış. Kimseye güvenmeyen, herşeye şüpheyle yaklaşan, uyanık diye tabir edilen insanlar yüceltiliyor. Aksi durumdakiler aşağılanıyor. Toplum olarak hastayız.

Son düzenleme:
😳😳sekiz yüz liralık ev eşyasını insan anca kardeşine yapar. Sizin o arkadaşınız pek uyanıkmış. Bence takmayın takıyı ben ev hediyesi aldım diyin geçin. Sorulmadan talepkar olan insanları hiç sevmem.
Ben de bir zamanlar yakın bir arkadaşıma bilezik takmıştım çok gerekli gibi o düğünüme çeyrekle gelmişti. Tamam karşılık beklenmiyor ama insan biraz daha hassasiyet bekliyor.
Siz de 800 artı 400 çeyrek takıcaksınız da evlenince size nasıl dönecek biliyor musunuz?
Kesinlikle hedye bile haddinden büyük olmuş almayın takı fln

Yahu bu nasıl yakın arkadaşlık anlamadım. Ben şok !!!

Varan 1- Ev eşyalarımdan birini alır mısın dedi? Nasıl bir yüzsüzlüktür inanamıyorum. Ha siz de 800 tl lik birşey almışsınız o ayrı bir değişiklik.
Varan 2 - Düğünümde de takı yı unutma !!! :D Ya kısım sen bu arkadaşının en iyi arkadaşın olduğuna emin misin ? Bu seni baya sömürüyor.

Buraya yazıyorum siz evlendiğiniz de o arkadaşınız sizin düğününüze ''ÇEYREK'' ile gelecek haberiniz olsun :D

Çok samimi olduğum bir arkadaşım var. Yakında düğünü var. Birkaç ay önce ev eşyalarımdan birini sen alır mısın demişti. Ben de aldım. Yaklaşık 800 tl ona gitti. Bunu aldıktan sonra istersen takı takmayablilirsin ama tak tabii ki dedi şaka yollu. Bir kaç kez şaka yollu istediğini söyledi . Aslında düğünde birşey takmasam mı diyorum? Orta gelirli bir insanım neticede. Ama açık açık istediğini söylüyor.
Bir de herkese söylemiş aldığım eşyayı. Kime söylediysem şok oldular diyor yüzüme. Ben de çok mu abarttım demeye basladim. Ayıp mı olur takmasam. Bi akıl verin :)
Tabiki maddi durumunuza bağlı ama ben olsam daha almazdim sonucta 800 tllik bir hediye almışsınız.Imalarda bulunabilir ama kimse kimsenin cüzdanını bilemez.Birde ne aldığınızı merak ettim :)

Yahu bu nasıl yakın arkadaşlık anlamadım. Ben şok !!!

Varan 1- Ev eşyalarımdan birini alır mısın dedi? Nasıl bir yüzsüzlüktür inanamıyorum. Ha siz de 800 tl lik birşey almışsınız o ayrı bir değişiklik.
Varan 2 - Düğünümde de takı yı unutma !!! :KK70: Ya kısım sen bu arkadaşının en iyi arkadaşın olduğuna emin misin ? Bu seni baya sömürüyor.

Buraya yazıyorum siz evlendiğiniz de o arkadaşınız sizin düğününüze ''ÇEYREK'' ile gelecek haberiniz olsun :KK70:

düğününe gelirse yüzüme tükürsünler
bende aynısını yaşadım aramadılar bile terbiyesizler ,

13 yıldır hiçbiriyle görüşmüyorum.

konu sahibi sakın altın almaya kalkma , böyle yakın arkadas olmaz

Siz karakterini daha iyi bilirsiniz.Biraz pahalı Bi ev hediyesi olmus perdeler. Yani 300 400 olsa imkanınız varsa ceyrek de takardınız bu sartlarda. Şimdi eliniz bos gitmek istemiyorsunuz ben sizi anlıyorum ama ben sizin yerinizde olsam gram falan alırdım ya da hiç almazdım bu tamamen arkadasımın karakterine baglı.

takmamalısın abartmasın:) daha ne yapacaktın onun için...

Perdelerini ben ödedim.
Perdeleri alacak en son kisi sizsiniz bence.Size iyi takmış perdeleri.Orta gelirli biri olduğunuzu söylediniz arkadasinizin size anlayış gosterip oyle bir hediye aldirmamasi gerekirdi yada tamam aldirdi daha da taki beklememesi gerekirdi.Benim en yakin arkadasim nişan takı merasiminde benimle tartışıp deli misin al git sunu diye takiyi elime vermeye çalışmıştı😂Yakin arkadas olmak bence bunu gerektirir 0 beklentiyle

o değil de yakın arkadaş tamam da nasıl bunu sen alır mısın dedi .800 tl çok para bence bişey takma.

düğününe gelirse yüzüme tükürsünler
bende aynısını yaşadım aramadılar bile terbiyesizler ,

13 yıldır hiçbiriyle görüşmüyorum.

konu sahibi sakın altın almaya kalkma , böyle yakın arkadas olmaz

Yahu bir de ev eşyamı alır mısın ? ne Allah aşkına :) Dediğin gibi bu kız eminim bir mazeret uydurur düğüne bile gelmez..

Şimdi gidip paramı geri ver diyicem bu gazla kızlar:))) Abartmışım galiba. Ne bileyim en yakın arkadaşım o benim. Böyle maddi hesaplar yapılmaz diye düşünmüştüm ama mantıklı olan dedikleriniz sanırım. Bayağı safım, ne olacak benim halim bilmiyorum.
Bir gün akıllanıcam inşallah.

800 TL ye ne aldınız merak ettim cidden ?
Ya gram altın takın ya da birşey takmayın.
Ayrıca utanmadan nadıl tak takma diyor yahu çok yüzsüzce.

Back
X