Kadınlar merhaba , içime dert oldu düşünmeden edemiyorum, fikirleriniz e ihtiyacım var.. Herkese anlatamıyorum gözlerinde küçük düşerim diye ..
Istanbul dan memlekete geldim uzun süre de burdayım. Halledilmesi gereken bir işim var mayıs bitmeden.Sabah erken saatte konsolosluga evrak teslimi yapılması. Ramazan olduğu için çalışma saatleri günleri çok kısıtlı. Neyse bir arkadaşıma ev anahtarı vermiştim o evrakları pasaport vs hazırladı . Ancak birinin götürmesi lazım. Ben 23 yaşındayım. Arkadaşlarım çoğu öğrenci ve sınav döneminde . Çalışan kişiler de tek izin günleri var diye hiç sormadım. 11 yıllık dostum dediğim herşeyi paylaştığm arkadaşıma sordum ilk , Sana yemek ısmarlarım falan dedim.( Bu arada iş 3-4 saatten uzun sürüyor yol, bekleme falan ve uzak , Ben ilk başvuruda hep erteledim diye biletim ve param yanmıştı) neyse arkadaşım
Sadece yemek için mi dedi espri ile bu da benim zoruma gitti devamı da var konuşmanın ama zor geldi ona , taksi parası istedi falan filan. Bişey demedim ama yapma dedim en son. Daha sonra dayanamayıp sen vefasız birisin gerçek dostum değilsin kestirip attın falan dedim artık arkadaş olarak soğudum ondan. Birsürü özür mesajı attı benim kişiliğim böyle rahatına fazla düşkün ana sana çok değer veriyorum , Bana rahatını boz ve git demeliydin, kestirip atan arkadaşlığa bağlayan sendin dedi. Özür amaçlı götürmek istediğini söyledi . Ama onu artık eskisi gibi göremiyorum sizce fazla mı büyütüyorum?