En yakin arkadasim aslinda beni umursamiyormus

Uğraşı yok , Sabah akşam evde evli değil sadece oturuyor Bişey bilmeden konuşma suyu da siz için ok kimseden talep edemicek bir çevreniz var diye . Onu tanimiyosunuz bile.
evli değil ve evde oturuyor diye sizin saatler süren işinizi yapmak zorunda değil ki.

Haksızsın. Kendin halletmeliydin ama ertelemişsin şimdi ise arkadaşın senin için 3 4 saatlik yol gitmedi ardından para istediği için trip atıyorsun. Bir de başında yemek teklif etmişsin yani inanılmaz garip geldi 😁

Bendende gecen eminonunden kahve cektirirmisin diye rica da bulundu konu sahibi neymis gelemiyormus sehir disindan kargolayabilirmiymisim trenle gidip gelebilirmism istanbul kart kafiymis.Ustune de bu konu basta bozmiyim dedim ama Lady Mary Lady Mary

Bu kadar insan genel olarak sizi haksız buluyor. Kaba ya da kibar. Sonuç olarak siz haksızsınız. Kırılabilirsiniz ama 11 yıllık dostluğu bitirmek olmadı bence. Bana hiç bir iyiliği olmadı vs yazmışsınız. Size iyiliği olmayan kişi dostunuz olamaz. Benim de dostlarım var hepsi de bana iyilik yaptı. Omuzlarında ağladım derdimi paylaştım teselli ettiler. İyilik bir işi hallederek olmaz. Böylece dostum oldular güvenimi kazanıp beni destekleyerek.
Size iyilik yapmadı ise bu kız sizin dostunuz değil. Bu durumda İşinizi yapmak zorunda da değil. Dostunuz olsa da zorunda değil. Bu çelişkiyi göremiyor musunuz?

Arkadaşlar , Benim gözümde dost sırtını yasladığın kişidir. Kem kum olduğun değil. Ve dostluk fedakarlık gerektirir. Her anlamda . Kendi adıma sorun etmeyeceğim bir iş başkası tarafından büyütülince sorguladım ve zoruma gitti. Tekrar görüşmeyi düşünmüyorum o arkadaşla . Mesela para veya bencillik vs değil.
Dipnot : dediğiniz kadar haksız olsaydım o birsürü msj atıp özür dilemez gönlü qlmakla ugrasmazdu

Arkadaşlar , Benim gözümde dost sırtını yasladığın kişidir. Kem kum olduğun değil. Ve dostluk fedakarlık gerektirir. Her anlamda . Kendi adıma sorun etmeyeceğim bir iş başkası tarafından büyütülince sorguladım ve zoruma gitti. Tekrar görüşmeyi düşünmüyorum o arkadaşla . Mesela para veya bencillik vs değil.
Dipnot : dediğiniz kadar haksız olsaydım o birsürü msj atıp özür dilemez gönlü qlmakla ugrasmazdu
Özür dilemesi haksız olduğu anlamına gelmez belki siz, işinizi yapmadığı icin değer vermediğini düşünüyorsunuz ama o haksız olmadigi halde sizi üzdüğünü düşündüğü icin özür diliyor. Burdan kimsenin karakter analizi yapamayız ama bence bir kendinizi de sorgulayın fazla ben doğruyum der gibisin belki sadece bu konuda kırıldığınız içindir bilemiyorum. arkadaşlık kavramları kişiye göre değişebilir. Sizin ve arkadaşınızın arkadaşlık kavramınız farklıymış. Bu durumda arkadaşlığınızı bitirebilirsiniz ama arkadaşınızı kendi değerleriniz, doğrularınıza göre yargılamayın.

Ben de kpssye hazırlanırken bir işte de çalışmıyordum tamamen freeydim yani. Yapılacak bi şey olduğu zaman arkadaşlar derdi sen yapıver boşsun diye. Ben yaptım ama bi yere kadar. Bütün gün evde evli değil bilmemne tarzı sözleriniz çok yanlış. Ben de bütün gün evdeydim evli de değildim. Ama ders çalışıyordum tabi o işten sayılmıyor. Tabiki rica edin ama ne münasebet parayı cebinden karşılasın. Parayı masrafı siz vereceksiniz. Hallettiğinde de yemek ısmarlarsınız ısmarlayacağınızı söylemeniz bile gerekmezdi mesela.

Kendi işinizi kendiniz yapsaydıniz keşke.erteleyip paranızın yanmasına sebep olan bir işinizi başka birisinin yapmak istememesi zorunuza gitmemeli.kendiniz o kadar önem vermiyorsunuz demek ki başkası neden yapsın.

Back
X