- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ortak arkadaşlarımız var. Ondan dolayıMadem bu kadar rahatsızsınız neden görüşüosunuz.Arkadalınız bana çok ıtıcı geldı hele ki eşi bence gorusmeyı kes
Onun hayatındaki en yakını eşi. Yani en önemlisi o. Ondan dolayı ben en yakın arkadaşlarından biriyim ama bizler her zaman eşinden sonra geliyoruz.En yakın arkadaşınız olsa, göz boyamaya çalışmak yerine size sorunlarını anlatabilir, dertleşebilirdi. Sizin anlattıklarınızı da eşine anlatması, onun sizi o kadar da yakın görmediğini gösterir bence. Uzak durun derim.
Böyle biri benim en yakın arkadaşım olmazdı2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
Ek olarak; beni en çok rahatsız eden şey benim her anlattığımı eşine anlatması. Hatta bunu benim yanımda yapması. Bu kadar gözü birşey görmüyor.
Bence ortak arkadasınızda olsa gorusmenelısınızOrtak arkadaşlarımız var. Ondan dolayı
Bu yorumun bir alnı olsa ,öperdim. O kadar doğruBen bu tip insanlara baktığımda aslında anlattıklarının savunma mekanizması olduğunu düşünüyorum. Bunları kendilerini ikna etmek için kullanıyorlar.
Ben onsuz napardım demesi aslında bunu uzun zamandır düşündüğünü gösterir. Sorunsuz bir evlilikte bu ancak şükür sebebi olarak söylenir, aklından geçirirsin ne şanslıyım diye ve devam edersin hayatına, kimseye anlatmaya ihtiyacın olmaz.
Bu yolda giden bir arkadaşım var şuan konuşmuyoruz. Henüz nişanlı ama sürekli her lafı nişanlım mükemmel, herşey benim istediğim gibi oluyor, şu kadar karat pırlanta aldı, beni çok seviyor değer veriyor, iyi ki onu bulmuşum vs vs . Tamam Allah Mesut etsin de bir noktadan sonra çekilmiyor2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
Ek olarak; beni en çok rahatsız eden şey benim her anlattığımı eşine anlatması. Hatta bunu benim yanımda yapması. Bu kadar gözü birşey görmüyor.
O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki
Siz arkadaş değilsiniz onun gözünde, siz temsil izlemeye gelmiş seyircisiniz. İlla bir şey yapacaksanız açıklama yapmadan lütfen destek al diyebilirsiniz ama asla müdahele etmeyin. Bekar olsaydı o zaman ailesinden veya işinden, kendinden bahsediyor olurdu.Onun hayatındaki en yakını eşi. Yani en önemlisi o. Ondan dolayı ben en yakın arkadaşlarından biriyim ama bizler her zaman eşinden sonra geliyoruz.
2 saatimiz birlikte geçiyorsa bunun 1 saat 59 dakikası eşini anlatmasıyla geçiyor.“ O böyle, o şöyle. O olmasaydı ben ne yapardım. Ona deli gibi aşığım. Çok seviyorum onu. O şunu sever, bunu yer.” gibi. Halbuki eş kişisi de kendine o kadar kötü davranıyor ki. Bizlerin yanında onu aşağılıyor, dalga geçiyor. Kendi arkadaşlarıyla geziyor, kızı yanında istemiyor. Hatta arkadaşım sürekli kendini arayınca da kızıyor, arama diyor filan. Bazen şaşırıyorum, kendine bu kadar kötü davranan birine biri neden bu kadar aşık olur dİye. Susuyorum. Birşey demiyorum.
Gereksiz