En yakin arkadasim evli bir adama asik oldu.

Defalarca soyledim aslinda daha cok iteklemis oldum sanirim.
O zaman tersini yap. Sürekli o kişiyi öv. Arkadaşıma karşı olumsuz bir hareketinde " ayyy ne iyi insan. Kim yapar bu zamanda " falan de. Hep arkadaşını suçla. Gül gibi adama böyle yapılır mı gibi. Sen böyle yaptıkça arkadaşında savunma hissi oluşacak ve o adam olmayanın tüm yaptığı batmaya başlayacak. Veya hiç uğraşma arkadaşlığını bitir.

Bazı kadınlar cidden bir acayip hayır adam sorunlu eşininde haberi varmış hadi o da sorunlu diyelimde sizin arkadaşınızda çok normal değilki bile bile devam ediyor.. böyleleri ne yaşasa müstehaktır..

Bende tam olarak böyle yapardım, arkadaşıma sırt çevirmezdim kurtulması için yardım etmeye çalışırdım.

Deneyecegim olmazsa birakmak farz olucak.

Şu eşler de eşin seni sevmiyorsa baskaaina aşık olduysa boşan.ben sadece 2.kadina kizmiyorum.evdeki eş de neyse konismayacağım.bu adamlara prim veren sizlersiniz

Adam zengin herhalde, anne gibi kutsal bir varlık bile böyle şeref...ğe göz yumduğuna göre.
Ben öyle insana anne demem, başka bir adı var onun. Kızını evli adama yakıştıran biri anne olamaz, o başka bir şeydir.

Allah bildiği gibi yapsın, bu adiliği yapan erkekler dünyaya bir kez de kadın olarak gelip yaptıklarını yaşasalar keşke.
Arkadaşına gelince vicdanını rahatlatmak için boş yapmasın.
Hayvan gibi yaşamaya lüzum yok.

arkadasiniz metres olmaktan rahatsiz degil.adamin karisi durumu biliyor.arkadasinizin annesi biliyor filan turk dizisi mi bu.ne genislik...oyle biriyle arkadasligimi keserdim, cok cok cok daha kucuk problemleri olanlarla bile arkadasligi bitiren biri olarak.

Bekar kadın / Evli Erkek ilişkilerinin kaybedeni her zaman bekar kadındır. ( Bu konuda yüzlerce yaşanmış hikaye, yüzlerce profesyonel -psikiyatr ve psikolog - görüş okumuş ve hepsinden önemlisi yanılıp, yenilip böyle bir duruma düşmüş ama tez vakitte aklını başına toplayarak ortamdan koşarak uzaklaşmış bir insan olarak kuruyorum bu cümleyi.) Bu hikayeler hep kayıplı, hasarlı, hüsranlı hikayelerdir.

Arkadaşınızdan tabii ki vazgeçmeyin; hepimiz insanız, hatalar yapabiliriz ama eminim ki onun kafası şu an inanılmaz karışık, zihninde her şey allak bullak. Siz, onun dostu olarak üzerinize düşeni yapıp, onu uyarmaya, onun yanında olmaya devam edin. Bir laf vardır : ''El yardımın yoksa dil yardımın da mı yok? '' diye ; tutup ikisini ayıramazsınız, arkadaşınızı bir yere hapsedemezsiniz ama diliniz döndüğünce ona bu durumla ilgili objektif fikirlerinizi anlatın ve arkadaşınızı destekleyin.

Burada bazı arkadaşlar büyük konuşmuşlar ( Yine de saygımız sonsuzdur) ama asla, ''Asla dememek gerek'', neyi kınarsan başına gelir derler, kınamamak gerek, hayatta her şey insan için.

Arkadaşınız için tek dileğim; bir an önce ve en az hasarla bu durumdan sıyrılmasıdır. Size de dostane ve naçizane önerim, yukarıda da bahsettiğim gibi dostunuzun destekçisi olmaktan vazgeçmemenizdir.

Kadın olmak zor zanaat vesselam... Bol şanslar.

Arkadaşınızı müthiş bı hayat dersi bekliyor bekleyin kendisi görsün alsin alacağıni elinizden geleni yapmssnz alan razı veren razı.

Hayatimda buyuk konusmanin bedellerini cok agir odedim ben kimi kinadiysam basima geldi simdi eskiden konustugu seyler aklima geldikce onun haline icerleniyorum. Uyariyosun anlamiyo evet ahlaksizlik. Yasak bisey ama iste dunya duzeni bir akrabami cok kinamisti zamaninda tamda ayni kaderi yasiyo.

Kınadıysa o kınadı diğer evde çocuklarının başında oturup kocasını bekleyen kadının günahı ne ? Allah ummadığı anda çıkarıverir ilahi adalet hiç şaşmaz bırakında kendi pisliği sizede bulaşmasın

Bence arkadaşınızla olan ilişkinizi gözden geçirin. Kınanan şey başa gelir diyorsunuz da onu kınamak zorunda değilsiniz. Kınamadan da aranıza mesafe koyabilir, arkadaşlığınızı bitirebilir, “seni kınamıyorum ama bunun bir parçası olmak istemiyorum” diyebilirsiniz.

Dişi köpek kuyruk sallamasa, erkek köpek peşinden gitmez. diye bir laf var...
Ne isterler şu evli erkeklerden anlamam.
2-3 yıl önce benimde başıma geldi. boşadım gitti. ama bana da yar olmadı, kıza da.. arkadaşına söyle vazgeçsin.

Yalnız bırakıp tavır da almayın ama akıl da vermeyin, sizden akıl istediğinde fikrinizi söyleyin sadece. Arkadaşınız çok sıkıntılı bir durumda, yarın öbür gün kafasına dank ettiğinde desteğinize bolca ihtiyaç duyacak, o zaman yanında olun. Şu an söyledikleriniz havaya gidiyor belli, boşa dert edip de kendi tahammülünüzü de tüketmeyin. Kendi eninde sonunda fark edecek kendini ne kadar yanlış bir durumun içine soktuğunu. O zaman destek olursunuz.

Ben elimden geleni yapicam gene ne olursa olsun yanlisa duser insan ama donusude gene baska birinin yardimiyla olur hep

Kötü gün dostuna eyvallah... Siz ama kötü yol dostu olmayın.
Kotu yol dostu? Hayatinizda hic buyuk konusup kinayip yasadiniz mi? Ben zamaninda o soyledigi laflari dun gibi hatrliyorum. Suan zaten biz soylemeden cogu seyin farkinda hic uyumuyo yemek koyuyorm onune yemiyo bilmiyorum ama vazgecemiyorum diyo iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…