- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Tezerleyla
-
O zaman tersini yap. Sürekli o kişiyi öv. Arkadaşıma karşı olumsuz bir hareketinde " ayyy ne iyi insan. Kim yapar bu zamanda " falan de. Hep arkadaşını suçla. Gül gibi adama böyle yapılır mı gibi. Sen böyle yaptıkça arkadaşında savunma hissi oluşacak ve o adam olmayanın tüm yaptığı batmaya başlayacak. Veya hiç uğraşma arkadaşlığını bitir.Defalarca soyledim aslinda daha cok iteklemis oldum sanirim.
Bende tam olarak böyle yapardım, arkadaşıma sırt çevirmezdim kurtulması için yardım etmeye çalışırdım.Arkadasiniza son bir kez yanlis yaptigini, baskasinin oyuncagi oldugunu, sonunun husran olacagini, gencliginin en guzel yillarini egoist bir adam ugruna harcayacagini soyleyin ve sonsuza kadar susun. Bir derdin olursa arkandayim sana kotu gununde destek olurum deyin ve artik bu iliskiye karismayin. Maalesef hatira biriktirdikce ayrilmak cok zor olacak, ayrildigi zaman ici yanacak.... Cok uzgunum .
Deneyecegim olmazsa birakmak farz olucak.O zaman tersini yap. Sürekli o kişiyi öv. Arkadaşıma karşı olumsuz bir hareketinde " ayyy ne iyi insan. Kim yapar bu zamanda " falan de. Hep arkadaşını suçla. Gül gibi adama böyle yapılır mı gibi. Sen böyle yaptıkça arkadaşında savunma hissi oluşacak ve o adam olmayanın tüm yaptığı batmaya başlayacak. Veya hiç uğraşma arkadaşlığını bitir.
Arkadaşınızı müthiş bı hayat dersi bekliyor bekleyin kendisi görsün alsin alacağıni elinizden geleni yapmssnz alan razı veren razı.Yaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Hayatimda buyuk konusmanin bedellerini cok agir odedim ben kimi kinadiysam basima geldi simdi eskiden konustugu seyler aklima geldikce onun haline icerleniyorum. Uyariyosun anlamiyo evet ahlaksizlik. Yasak bisey ama iste dunya duzeni bir akrabami cok kinamisti zamaninda tamda ayni kaderi yasiyo.Arkadaşınıza söyleyecek çok şey var yazık bi kadının düşmanı yine bi kadın başkasının kocasını sevmek evine almak ne demektir yaa bide melek maaşallah evine git çocuklar özlemiştir bilmiyormuydu başından evli olduğunu adamda açık açık niyetini koymuş ortaya boşanamam demiş yani hevesim geçince aşksa eğer aşkım bitince giderim demek istemiş töbe töbe gece gece sinirim zıpladı arkadaşınıza dikkat edin ahlaktan baya eksik ilerde sizin kocanızlada yapar evli bekar farketmiyor belli
Kınadıysa o kınadı diğer evde çocuklarının başında oturup kocasını bekleyen kadının günahı ne ? Allah ummadığı anda çıkarıverir ilahi adalet hiç şaşmaz bırakında kendi pisliği sizede bulaşmasınHayatimda buyuk konusmanin bedellerini cok agir odedim ben kimi kinadiysam basima geldi simdi eskiden konustugu seyler aklima geldikce onun haline icerleniyorum. Uyariyosun anlamiyo evet ahlaksizlik. Yasak bisey ama iste dunya duzeni bir akrabami cok kinamisti zamaninda tamda ayni kaderi yasiyo.
Yaklasik 9 yildir yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen arkadasim yeni bir iliskiye basladi. Adam evliymis ama evine gittigi yok haftada 5 gun arkadasimin yaninda kaliyo 2 gun evine cocuklarinin yanina gidiyomus. Bosansin dedim hatta adamlada konustum seviyosan secim yap diye zorlamadim degil. Amaci ne arkadasimin ne benim yuva yikmak Allah korusun.Arkadasim evine git cocuklarin ozlemistir diye yanimda bile defalarca soyledi Seviyorum diyor israr ediyo yani ayri ev kurmak istiyo evine cocuklarini gormeye gittigini ama asla bosanamiycagini soyluyo. Arkadasimi vazgecirmek icinde cok ugrastim. 5 aydir beraberler ve annesi dahil hepimiz konusuyoruz. Hic kimse sevmemis beni diyerek bizi susturuyo bildigim kadariyla adamin eside durumdan haberdar ama yerinden kipirdamiyor. Sizce ne yapmaliyim? Vazgecirmeye calistikca dahada baglandiklarini gordum. Sizce nasil bir yol izlemeliyim?
Yorum yapmak istemiyorum sadece cozum arayisindayim kinarsam basima gelir biliyorumAdama bak ya boşanamazmış! Bu mu yani sevmek? Sevmek ne demek iyi biliyor belli ki.
Ben elimden geleni yapicam gene ne olursa olsun yanlisa duser insan ama donusude gene baska birinin yardimiyla olur hepYahu 5 yaşındaki çocuğa evli birini göstersem şununla evlenecem desem ama o zaten evli der. İnsanlar biraz kafalarını çalıştırsınlar kendi sonunu görebiliyor mu acaba kendisi. Size faydası dokunduysa sağolsun varolsun allahla kendisi arasında
Bu laflari isitmedigini mi dusunuyorsunuz herkes bu yorumlari yapti. Dahada aksi suan agzimizi actirmiyo.Metres olmayı kabul ediyorsa yapacak bişey yok
Ha bu mesajları ardaşınıza okutun aklı başına gelir belki
Tesekkr ederimUzak dur o arkadasindan. Belli kizin manevi, ahlaki sorunlari var sana da bir gun zarari dokunur
Kotu yol dostu? Hayatinizda hic buyuk konusup kinayip yasadiniz mi? Ben zamaninda o soyledigi laflari dun gibi hatrliyorum. Suan zaten biz soylemeden cogu seyin farkinda hic uyumuyo yemek koyuyorm onune yemiyo bilmiyorum ama vazgecemiyorum diyo iste.Kötü gün dostuna eyvallah... Siz ama kötü yol dostu olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?