Aynısını sana yapsam ne hissedersin diye sorduğumda senin fotoğraf beğenmen beni küçük duruma düşürmez yani ben öyle düşünmem dedi
Şöyle düşünüyorum benim arkadaşımın arkasından saçma saçma şeyler söyleyen ki söylediği ''onun amacı belli zaten''gibi bir kelime var.Bu kelimeyi arkadaşım için kullansa biri ben o kişinin fotoğrafını beğenmezdim.Ki ondan hoşlanmadığını vs söylemişti :/ Küçük düşürmesi ise X kişisi bu diyalogu benim arkadaşımın arkadaşıyla yapıyor.Yani arkadaşımın bildiğini biliyorBence haksızsın..
Eğer sen tanıştırsaydın x'le o zaman sonuna kadar haklıydın ama zaten aynı okuldaymışsınız. Bir fotoğraf beğendi diye niye sizi küçük düşürsünki?
Aynısını sana yapsam ne hissedersin diye sorduğumda senin fotoğraf beğenmen beni küçük duruma düşürmez yani ben öyle düşünmem dedi
Böyle diyorsa kesin o seviyordur zatenÖzetle yakın arkadaşım onunla görüşmemi kesmemi,onu sevmediğini vs söyledi.
Bilmiyorum fakat bu olay daha özel geliyor.Arkamdan edilen çok çirkin sözler var,cinsel içerik de dahil.Bildiğiniz bana iftira atan bir çocuğa karşı böyle davranması ben çok kırdıEskiden kavgalı olduğumuz ben ve arkadaşım arkasından konuşan insanlarla hâlâ takiplesiyorum, fotoğraflarını beğeniyorum. Bu demek olmuyoki onları seviyorum , bence abartı tepkiniz.
Ben dediğini düşünüyorum.Neden diye sorarsanız tanıma aşamasında değişik hareketlere girdi yani çoğu şey yalandı hep farkettim.Sürekli kendini ispatlama çabasında olan bir çocukbence yakın arkadaşınız x kişisini beğenmiş sizin aranızı bozmuş kendine yapmak istiyor. olmaz mı olur?
yoksa sizin hakkınızda kötü konuşuyor o çocuktan hoşlanmadım dediği birinin fotoğrafını beğenmez kimse.
palavra.
gidin çocukla konuşun hakkımda böyle mi söyledin diye belki de öyle bir şey demedi?
4 sene önce açmışım ve görünce çok şaşırdım tamamen unutmuştum bu konuyu.Amacınız neydi anlayamadım X kişiyle uyan bir durum göremedim fikirde alamadım açıkcası :)'' Merhaba arkadaşlar benim sorunum ilişkilerle.Hiç uzun ilişkim olmadı çünkü ben soğuyorum yada bıkıyorum bu herkes için geçerli oluyor,elimde olduğunu anlayınca onu parmağımda oynatasım geliyor gözümde hep değeri düşüyor.sanırım vefasızlık bu ama engel olamıyorumKonuya gelirsekk;şu zamana kadar ki ilişkilerimde nasıl diyim erkekleri hep köpek ettim hepsi ağzımın içine bakıyodu etkiliyodum ve hissediyordumda bunu.hepsi farklı olduğumu söylüyolardı LAKİN ben ilişkimi sürdüremiyorum kavga eddiyorum hergün yok yere saçma nedenlerle ve bilerek yapıyorum uzun ilişkilerde bile yaşanmayan anları yaşıyorum cinsel olarak değil hissiyat olarak bence aşkın zamanı yok! ama neden kısa sürüyor anlamıyorum.en son ayrılığım beni yıktı dediği şey;seninle mutlu değilim hiçbir zaman olmadım sanırım ben sevmekle arzulamayı karıştırıyorum dedi ayrıldı.ben mahvoldum hep mutlu olduğunu söylerdi 1 ay sonra yalvararak döndü ayrılırkende seni seviyordum diye.Uzatmadan söyleyeyim ben şöyle düşünüyorum benden etkilenmeleri beni sex objesi olarak görmelerinden mi ? Her ilişkimde bu oluyor çünkü sevmediğini söyleyip ayrılan insan niye dönsün ki? eski sevgiliminde dediği gibi arzuluyorlar sevmiyolar.Normal bir ilişki sizce nasıl olmalı arkadaşlar? en uzun ilişkim 6 ay sürdü ve uzun ilişkiyi ben hiç bir problem olmasada sürdüremiyorum hep daha yükseği daha zoru elde etmek istiyorum zeka,yakışıklılık yada popülerlik vs.Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim? ''
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/iliskilerimi-yurutemiyorum.547870/
bu sizin açtığınız konu. umarım size fikir verir kendi yazdıklarınız
4 sene önce açmışım ve görünce çok şaşırdım tamamen unutmuştum bu konuyu.Amacınız neydi anlayamadım X kişiyle uyan bir durum göremedim fikirde alamadım açıkcası :)
Anlıyorum tabi fakat 4 yıl önceki ben ile şuan ki ben aynı değil.Zaman geçiyor herkes herşey değişiyor.Başkasının lafıyla hareket etmedim X kişisiyle zaten kendi hareketlerinden dolayı konuşmayı kesmiştim.Olayı daha net açıklamam gerekirse arkamdan söylediklerini benim arkadaşımın arkadaşına söylüyor.Çalıştığı cafede.Yani bir insan çalıştığı cafede neden böyle bir konu açsın ki durduk yere.Demek istediğim arkadaşımın arkadaşı açıyor konuyu ve arkadaşım bana bunu telefonda söyleyebiliyor böyle bir muhabbet dönmüş diye.Çocukla beraber olmadığıma üzgün değilim ben bu konuyu 2 gün önce öğrendim büyük ihtimal geçen hafta olmuş birşey ve X kişisi bana o hafta buluşmak istediğini vs söylemişti ve ben istemedim.Bunları öğrenmeden öncede istemiyordum zatenanlatmak istediğim, bence konuyu abartıyorsunuz ve kıskanıyorsunuz. başkasının lafıyla hareket etmişsiniz ve bence bunu yaptığınızada pişmansınız arkadaşınızında sizin tarafınızda olmaması lafınızı sizin onu dinlediginiz gibi dinlememsi zorunuza gitmiş ve daha sonra bu cocuk arkadaşınızla begenme/iletişim durumuna geçince kıskanmışsınız. hep daha iyisi sizin olsun isterken şuan o cocukla beraber olmadığınıza üzüldünüz galiba.
aslında 2 konuda yazdıklarınız birbiriyle çelişiyor, diger konunuzdaki karakterinizmi yoksa buradaki karakterinizmi bilemiyor insan. amacım kırmak degil nacizane analiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?