- 18 Mart 2011
- 8.486
- 26.813
- 748
- Konu Sahibi Red Phoenix
Başarılı olabilir miyim ki? Vermedikten sonra gırtlağına yapışamam ama almanın yollarını en azından denemem lazım sankiParayı geri alana kadar arayın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarılı olabilir miyim ki? Vermedikten sonra gırtlağına yapışamam ama almanın yollarını en azından denemem lazım sankiParayı geri alana kadar arayın
Ailesini tanımıyor musun aç ailesine söyle hatta kuzeninin ailesine de söyle dolandırıcı diye başka türlü vermezBaşarılı olabilir miyim ki? Vermedikten sonra gırtlağına yapışamam ama almanın yollarını en azından denemem lazım sanki
Zaten nişanlıma brrk'a telefon almasaydım şimdi bununla uğraşmazdın onun yüzünden gibi de bir laf etmiş. Gerçekten deliricem. Yok daha tövbe görüşmem valla isterse aileye kaynanam olarak girsin yine ı ıhYüzsüzzz..Bence araya seti çek birdaha da görüşme diyecem ama aileye de girmiş,uzak durmak faydanıza olur ,yarın birgün nişanlınla da aranı bozmaya çalışır böylesi
Ben bu olayı tüm sülaleye anlatıp, rezil rüsva eder, o sözü bozdururdum.Kimsenin parası bende kalmaz diye duygu sömürüsü yapıyor ama kuzenime unutsun o parayı demiş.
Ben öyle demek istemedim, bir anda ağzımdan çıktı falan hiçbir şey diyemiyor haliyle öğrenip karşısına dikilmem şok etkisi yarattı. Açıkçası evlilik arefesindeyiz, evin eşyalarını biz alıyoruz aileden yardım talep etmeden. Bizim için çok iyi para. Hani hakikaten bir sağlık sıkıntısına falan gitse içim yanmayacak, altın nedir yahu?
Nasıl ödeteceğimi de bilmiyorum.
Bu kadar da olmaz. Hani paran yoktur veremezsin dediğin vakitte onu anlarım, yani öyle insanlar da değiliz canını alacak halimiz yok ama bu kadarı fazlaYuh kiza bak..ne yuzsuz
Resmen hayrina almis...pislik yapiyor
Gozu var paranizda dingilin
Ailesini tanıyorum, kuzenim de teyze oğlum zaten. Anneme anlattım durumu, o teyzeme anlatsın diye ben çok sinirliyim çünkü sağlıklı iletişim kuramam patlarım gibime geliyor, tıkandım resmenAilesini tanımıyor musun aç ailesine söyle hatta kuzeninin ailesine de söyle dolandırıcı diye başka türlü vermez
Vallahi ben mi acımasızım bilmiyorum ama benim kuzenim hiçte öyle günah keçisi falan olmuyor. Durumu öğrendikten sonra altın zincir, nakit avans, telefon meselesi falan nişanlımı arayıp sıkıştırma sözlümü bi yere kaçmıyor verirse verir vermezse de öldürecek misiniz falan demiş. Ödesin o zaman.Kuzeninizle halledin derim. Nisanliniz baskasi icin nasil bu borcun altina girmeyi goze almissa onun da nisanlisi bunu goze alsin. Ecet kuzeniniz gunah kecisi seciliyor ama yapmazsanizda sizin nisanliniz seciliyor. Asla vazgecmeyin pabuc birakmayin. Bir daha yuz bulamasin
Ara ailesini söyle kızınız nişanlımın kartını alıp altım zincir almış kendine şimdi de geri ödemiyor ya paramı verin yada sizi rezil ederim diye bas fırçayıAilesini tanıyorum, kuzenim de teyze oğlum zaten. Anneme anlattım durumu, o teyzeme anlatsın diye ben çok sinirliyim çünkü sağlıklı iletişim kuramam patlarım gibime geliyor, tıkandım resmen
Bunu yapmam için şeytan nasıl dürtüyor bilseniz, olacağı da o zaten. Başka çaresi kalmadı. Benim kuzende olayı biliyor ona rağmen kızın dibinden ayrılmıyor orası da ayrı hikaye savunuyor bir de utanmadanBen bu olayı tüm sülaleye anlatıp, rezil rüsva eder, o sözü bozdururdum.
Kayınvalidesinden yani teyzemden başlayıp kendi ailesine kadar bu konuyu götürmek tek çözüm galiba, parayı alamasak bile ders olurAra ailesini söyle kızınız nişanlımın kartını alıp altım zincir almış kendine şimdi de geri ödemiyor ya paramı verin yada sizi rezil ederim diye bas fırçayı
Bizim aramızda hep ufak tefek maddi meseleler oldu 200-300 tl onlarda da problemimiz çıkmadı bugüne kadar, bilmezdim böyle olduğunu. En büyük mesele bana hediye telefon almasıydı ki ben böyle bir şeyin altında asla kalmam kuruşu kuruşuna da verdim kendisineNe kanı bozukmuş bu arkadaş ya. 10 yıl uzun bi süre. Bu tarz hal ve hareketleri oldu mu hiç? Çünkü çok abes yaptıkları.
Vallahi ben mi acımasızım bilmiyorum ama benim kuzenim hiçte öyle günah keçisi falan olmuyor. Durumu öğrendikten sonra altın zincir, nakit avans, telefon meselesi falan nişanlımı arayıp sıkıştırma sözlümü bi yere kaçmıyor verirse verir vermezse de öldürecek misiniz falan demiş. Ödesin o zaman.
Yahu hiç sormayın, neresinden tutsak elimizde kalıyor. Özürleri kabahatlerinden büyük zaten. İnanın nasıl davranacağımı, ne yapmam gerektiğini şaşırdımBide benim devreler yandı yahu. Kızdan bahsediyoruz bu kızın nişanlısı var ve başka bir erkekten o kadar miktarda parayı almasına bu kadar gevşek davranıyor. Ben kuzeninin yerinde olsam madem ihtiyaçtı ben bulup verirdim parayı. Bide size ahkam kesiyor rahatsız etmeyinler kaçtımı ödeyecek ya falan. Yuh
Istediği kadar savunsun. Kim çocuğunun adı dolandırıcıya çıkmış biri ile evlenmesine müsade eder? Siz tüm sülaleye bu kızın dolandırıcı olduğunu, sizi nasıl dolandırdığını anlatın ve güvenmemelerini söyleyin.Bunu yapmam için şeytan nasıl dürtüyor bilseniz, olacağı da o zaten. Başka çaresi kalmadı. Benim kuzende olayı biliyor ona rağmen kızın dibinden ayrılmıyor orası da ayrı hikaye savunuyor bir de utanmadan
Kuzenimi zaten anlayamıyorum. Aynısını benim nişanlım yapsa ben mahçup olurum, bırakın savunmayı belki ayrılırım bile güvenilmez, karaktersiz biri diye. Vallahi dedikleriniz çok mantıklı ben sinirden sağlıklı düşünemiyorum okudukça okudum. Hepsini tek tek yapacağımKız arkadaşınız yüzsüz kuzeniniz ondan da yüzsüz.
Nişanlınızı bu konudan saf dışı bırakın. İkisini de her yerden engellesin tek kelime yazıp bulaşmasınlar. Adam bir iyilik yapayım demiş eline yüzüne bulaştırmış garibim.
Bence kuzeninizle tek konuşun. Paranız olsa bile 2500 + faizi kimsenin hayrına ödemek zorunda değilsiniz. Hemde keyfii bir durum için.
Sakin sakin konuşun, ekstreyi verin al kardeşim bu ödemesi gereken tutar bu kadar. Ödemezse öldürmeyiz ama yaptığı terbiyesizlik kendisine kalır dersiniz. Telefon ücretini de ona geri iade ettiğinizi ona söyleyin. Sıkışık durumda olmasanız bile bu durum yüzünden sıkıştığınızı söyleyin.
Allah korudu, ya evliliğimde bi sıkıntıya sebep olsaydı.. Yok bir daha hiçbir şekilde görüşmeyi düşünmüyorum bu hazmedilir bir durum değil. Arkadaşlığın da bir adabı vardır.Kendini çok iyi gizlemiş belli ki bu zamana kadar. Kabul edilebilir bişey değil yaptığı ve konuştukları. Görüşmeme kararında net ol. Hem sana bişey söyleyeyim mi? Bununla yırttığına şükret. Kendini ele vermeseydi, ilerleyen zamanlarda, çok daha alçakca vurabilirdi seni..