- 3 Nisan 2014
- 36.205
- 147.711
- 798
- Konu Sahibi Red Phoenix
paranın kalanını da alın sinir oldum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Delirmek üzereyim bu neyin hırsıdır ki, iş iftira boyutuna kadar geldi. Ben bu insanların düşmanı değilim aramızda bir problem yoktu gerçekten şoktayım..paranın kalanını da alın sinir oldum.
Delirmek üzereyim bu neyin hırsıdır ki, iş iftira boyutuna kadar geldi. Ben bu insanların düşmanı değilim aramızda bir problem yoktu gerçekten şoktayım..
Teyzem 600 lirayı biz veririz kızım dedi de o insanların borcu değil bu, siz karışmayın vermesi gerekenler belli dedim.
Sinirimden oturup çocuk gibi ağladım resmen, bu nasıl bir ahlaksızlık, nasıl bir mide? Yazıklar olsun ya. Kuzenim olacak insan da 5 para etmez. Gelmiş hala paragöz diyor bana. Yazıklar olsunhayır bide alinin külahını veliye akıllarıyla evlenip ev geçindirecek bunlar..
cücük kadar akılları yokmuş..
kendi ayıbını kapatmak içinde iftira atmış çok tehlikeli bir tip evlerden ırak..
O kadar güzel ifade etmişsiniz ki, okurken sakinleştiğimi hissettim resmen. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Ben ikisini de Allah'a havale ettim, gerçekten uğraşmaya gücüm yok onların şeytanlıklarına yetişemiyorum artık.Iste boyle dost kazigi yediginde gitgide daha az, (ya da hic) dostu oluyor insanin malesefdilerim bu son kazik olur hayatinizda! Insanlari zamanla degil olaylarla taniyoruz ancak. Kac yillik olursa olsun farketmiyor. Neyse ki iliskinize zarar vermeden siyrilmissiniz. Insallah anlar ne yaptigini karsi taraf derdim, ama hic sanmiyorum. Aynaya baktiginda yaptiklarini kotuluk olarak gorse, kendini aklayarak kendine inanmasa, devam edemez ki gunune... Degismek zorunda kalmaktansa bahane bulur yaptiklarina! Hayattaki dersleri yine sadece kalbi dogru atanlar alir hep. Kotuluk tas gibi yerinde degismeden durmaya mahkum kalir!
Ben de aynen bunu düşündüm. Yönlendiren kişi kesinlikle kuzen.Merak ettim 10 yillik arladasim demissiniz kuzenle kendisini tanistiranda sizmisiniz ?
Kizmayin ama 10 yil hic biyle bir durum yasanmamis 20-300 luk mevzulardada sikinti yasamadik diyorsunuz mevzu size telefon almaktan bu noktaya nasil gelebilir?
Sizin telefonunuz calindiginda uzulup kendi eskisini vermek yerine telefon alan biri niye boyle ne koparsam kardir davransin ki?(belliki cinri yada sinekten yag cikaran biri degil.
Bence bizzat sizin kuzeniniz kizi yonlendiriyor ve dolduruyor zaten oldurecekmisin vs laflarida bundan bosa anasina danasina sikayet edipte kimseyle zora girme sorunu bizzat kuzenini muhatap alarak coz derim bana kizda sikinti var gibi gelmedi yada eksik anlattigin seyler var
Canım az önce anlattım, olay tek taraflı değil ikisi arasında planlıymış resmen. İş iftira boyutuna kadar gitti çok sinirliyim, üzgünüm karman çorman oldum kaldım bildiğin.Ben de aynen bunu düşündüm. Yönlendiren kişi kesinlikle kuzen.
Onu bende anlayamadım çantanın yan gözündeydi, yürürken çekip almış hırsızTelefonu nasıl çaldırmıştın?
Allahım ne diyeceğimi bilemiyorum kuzum ya bunlar ne biçim insan kıyamam sana. Bide iftira atıyo bi daha asla görüşme Allahtan teyzen iyiymiş. Utanmadan yuva yıkanın yuvası olmaz diyo kendi yuvası nasıl olcak bakalım aşırı sinirlendim canım Rabbim ne büyük ki karşına çıkardı bak öğrendinKızlar gündüz işteydim, akşam da olaylar büyüdüğü için siteye giremedim ancak fırsat bulabildim. Hepinize tek tek cevap vermek isterdim ama saat çok geç oldu hemen anlatıyorum.
Sabah kuzenimi arayıp, bu işin böyle bitmeyeceğini paranın az olmadığını faizinin de cabası olduğunu, o parayı ya vereceklerini ya da bu durumu iki tarafın ailesine de anlatacağımı söyledim. Saçmalama ne aileyi karıştırıyorsun paranız benim sözlümde kalacak değil ya vericez uzatmayın dedi. O öyle deyince ben daha da sinirlendim, madem paramız sizde kalmaz o zaman akşam 5'e kadar parayı hesabımda göreceğim, yollamazsanız olacaklardan sorumlu değilim deyip kapattım.
Peşine bir sürü mesaj trafiği, ailenin bu işle bi ilgisi yoklar, bu bizim meselemizler, sen bizim sözümüzü mü bozduracaksın, yuva yıkanın yuvası olmazlar. Hiç cevap vermedim. Peşinden arkadaş aradı açmadım. Mesaj atmış. Ailelere bu konudan bahsetme halledeceğim diye.
Saat 4.30 civarı hesabıma 2000 tl geldi. faizle beraber 600 lira daha gelmesi lazımdı. Normalde mesele yapacak insan değilim ama olay ve tavır belli olunca kalan parayı da istedim. Biz tam para verdik, aynen karşılığını istiyorum diye. Onu da kuzenim nişanlımın hesabına yollayacakmış iş çıkışı öyle dendi bana. Neyse o para yollanmadı. Arkadaş ne alaka bilmiyorum nişanlıma mesaj atmış. Yaşanan tatsızlık için üzgünüm ama paranızı tam olarak hesaplarınıza yolladık diye. Arkasından daha nişanlım cevap vermeden mesajlar atmaya devam etmiş. Aramızda para meselesi kalmadı zaten brrk beni aileyle tehdit ettiği için onunla görüşmem ama senin bilmen gereken şeyler var senin adına çok üzülüyorum, brrk eski sevgilisine çok aşıktı o kişi evlenmek üzere onunla birkaç kez görüştü, hatta o kişi onu reddetti o da sırf ona inadından seninle bu kadar kısa sürede evleniyor senin de haberin olsun daha fazla içimde tutamıyorum diye.
Kızlar çıldırıyorum, nişanlım tabi ki inanmamış yalanlarını kendine sakla x deyip engellemiş, geldi bana mesajları gösterdi. Hal bu olunca bende para verilmiş olsun olmasın sinirimden teyzemlere olan biten her şeyi anlattım.
Teyzem istemeden sonra altın bir zincir hediye etmiş kuzenime, kıza takarsın diye ama bunlar zinciri satmışlar. Nişanda da teyzem boynunda görmek istemiş o yüzden oyun yapıp gizli saklı almışlar. İkisi planlamış yani. Şu an ailede kaos hakim.
Ama sinirimden gözüme uyku girmiyor
Telefonun çalındı diye sana telefon hediye eden kızdan, senden gizli nişanlından para tırtıklayıp üzerine arkandan iftira atacak kadar çirkefleşen bi kıza dönüşmesi çok ilginç.Onu bende anlayamadım çantanın yan gözündeydi, yürürken çekip almış hırsız
Bende ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum canım, yemin ederim mesajları gördüğümde dondum kaldım. Hani tamam para meselesi oldu insan çiğ süt emmiş dedim, borcuna sadık değil para konu olunca böyle çirkefleşebiliyor dedim ama bu iftira meselesi.. Yahu kafeye kahve içmeye falan giderken yüzüğünü çıkarıyor öyle gidiyor demiş.. Allah'ım sinirimden ağlicamAllahım ne diyeceğimi bilemiyorum kuzum ya bunlar ne biçim insan kıyamam sana. Bide iftira atıyo bi daha asla görüşme Allahtan teyzen iyiymiş. Utanmadan yuva yıkanın yuvası olmaz diyo kendi yuvası nasıl olcak bakalım aşırı sinirlendim canım Rabbim ne büyük ki karşına çıkardı bak öğrendin
O ikisi arasındaki bağı bende kuramıyorum. Hediye adı altında telefon alınmasını değil söylemek ima dahi etmedim, aldı getirdi ki onun da parasını ödedim zaten bu kadar pahalı hediye olmaz diye. Telefon çaldırma olayının onunla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama keşke hareketlerinin sebeplerini anlayabilsem.Telefonun çalındı diye sana telefon hediye eden kızdan, senden gizli nişanlından para tırtıklayıp üzerine arkandan iftira atacak kadar çirkefleşen bi kıza dönüşmesi çok ilginç.
Konuyu ilk okuduğumda telefonunu bu kız mı çaldı acaba diye düşündüm açıkcası. Onunla alakası yoksa da bu ani değişimi çok garip.
Pislik işte canım. Allahından bulsunBende ne diyeceğimi inan ki bilmiyorum canım, yemin ederim mesajları gördüğümde dondum kaldım. Hani tamam para meselesi oldu insan çiğ süt emmiş dedim, borcuna sadık değil para konu olunca böyle çirkefleşebiliyor dedim ama bu iftira meselesi.. Yahu kafeye kahve içmeye falan giderken yüzüğünü çıkarıyor öyle gidiyor demiş.. Allah'ım sinirimden ağlicam
Allah'a şükür tek bir kelimesine bile inanmamış, o parayı almazsak aileye söylemekle tehdit ettiğin için son koz bunu oynuyor aramız açılsın diye dedi. Yahu zaten inanılacak gibi değil ki, ne demek eski sevgilisiyle görüştü reddedildi, kafelere yüzüğünü çıkarıp öyle gidiyor. O gelmeyen 600 liranın meselesini yapmayacaktım Allah biliyor ya, başımızın gözümüzün sadakası olsun diyecektim ama çıldırdım teyzemlerle konuştum, pişman da değilim.Seni o küçük aklıyla yaralamaya çalışıyor hani yuva yıkanın yuvası olmazdı niye kendisi yıkmaya çalışıyor nişanlım senin yanında korkma bişey yapamaz sindiremedi pisliğinin ortaya çıkmasını ondan
En doğrusunu yaptın bilsinler nasıl bi insan olduğunu ki artık nolcak nasıl kabullencekler bu kızıAllah'a şükür tek bir kelimesine bile inanmamış, o parayı almazsak aileye söylemekle tehdit ettiğin için son koz bunu oynuyor aramız açılsın diye dedi. Yahu zaten inanılacak gibi değil ki, ne demek eski sevgilisiyle görüştü reddedildi, kafelere yüzüğünü çıkarıp öyle gidiyor. O gelmeyen 600 liranın meselesini yapmayacaktım Allah biliyor ya, başımızın gözümüzün sadakası olsun diyecektim ama çıldırdım teyzemlerle konuştum, pişman da değilim.
Valla sebebi ne olursa olsun. Para meselesini bırak nişanlının aklını bulandırmaya çalışmış. İçinde şüphe oluşsun istemiş. Sözlüme uydum bi halt yedim deyip susacağı halde yaptığı adiliğe bak. Bu kızın seninle problemi var belli. Kıskanıyo mudur nedir. Bin özür dilese ayaklarına da kapansa asla affetme her şey beklenir o kızdan.O ikisi arasındaki bağı bende kuramıyorum. Hediye adı altında telefon alınmasını değil söylemek ima dahi etmedim, aldı getirdi ki onun da parasını ödedim zaten bu kadar pahalı hediye olmaz diye. Telefon çaldırma olayının onunla bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama keşke hareketlerinin sebeplerini anlayabilsem.
Eniştem duyunca delirdi zaten olmaz böyle iş diye, gelin mi alıyoruz dolandırıcı mı dedi. Allah sonlarını hayır etsin. İkisi yuvarlanıp birbirlerini bulmuşlar zatenEn doğrusunu yaptın bilsinler nasıl bi insan olduğunu ki artık nolcak nasıl kabullencekler bu kızı