• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En yakın arkadaşım nişanlımın kartını kullanmış!

Kızlar hem ailede ortalık karıştığı için hem de kayınpederim ani bir kalp kriziyle by pass atlattığı için siteye bakamadım, iş değişikliği de yapmak durumunda kaldım..

Dediklerinizi tek tek yaptım, ailecek herkesin bulunduğu bir ortamda toplandık, her şey ama her şey konuşuldu. Ben zaten olanlardan dolayı arkadaş kişisini hayatımdan tamamen çıkardım, aileye girer girmez o kuzen müsveddesinin bileceği iştir. Konuşuldukça daha başka şeyler de çıktı ortaya bütün şüpheler anlatıldı, çokta uzatmayacağım teyzemler gelin olarak ailede istemiyorlar. Öğrendik ki kuzenimin baba tarafından başka bir kuzeninden de borç para alıp vereceğiz deyip vermemişler. Kuzen rest çekti aileye ben evlenicem diye, şimdi duyduğuma göre araları açıkmış sözlüsüyle, zaten daha sonra benim iş değişikliği oldu. Kayınpederin sağlık sıkıntıları..

Hepinizden Allah razı olsun, hem beni sakinleştirdiniz, hem de gözümü açtınız.
Konunuza yeni denk geldim, olaylar olmuş, bitmiş, ama zaman geçmiş olmasına rağmen değişmeyecek bir yorumum oldu, yazayım dedim.
Olanları ben yaşasaydım, ilk ve en çok kızacağım, kırılacağım kişi nişanlım olurdu. Arkadaş dediğin, nişanlının yanında dış kapının dış mandalı, çiğ süt de emer, kazığını da görürsün, ne bileyim, arkadaş yani, bir sınırı var ve bir noktada belli şartlar altında her şeyi beklersin. Onun attığı ya da atacağı kazıklara şaşırmam yani.
Ama nişanlı? Beraber ömür geçirilecek teoride. Niyet o.
O şirret şırtoloz "Yaa Berrak duymasın duyarsa istemez verdirmez" dediği anda nişanlınızın "Ulan asıl istemeyecekse daha kötü ya, onun istemeyeceği bir şeyi nasıl hem yapıp hem de saklarım, def ol git yani" demesi lazımdı. Sizin duyup da onay vermeyeceğiniz türlü türlü şey olabilir ileride hayatınız boyunca.
Üstelik Berrak'ın arkasından iş çevirelim diyen kişi de sizin arkadaşınız ve sizin kuzeninizin sözlüsü. Nişanlınız kişiyi tamamen sizin vesilenizle tanıyor, onun için ekstra dış kapının iyice en dış mandalı yani, alakasız. Çift olarak takılıyor olsanız bile. Çift arkadaşlıklarında çok olur bu hani. Sizin arkadaşınız ve sevgilisiyle beraber dörtlü takılırsınız, ama siz ayrılırsanız, arkadaşınızın eski sevgilinizle arkadaşlığa devam etmesi hoşunuza gitmez, vb. Benzer durum.
Ben en büyük kabahati nişanlınızda buldum. Sizin onaylamayacağınız bir duruma karışmamalıydı, arkanızdan iş çevirmenin başrolünde olmamalıydı. Arkadaştır, yapar, ama beraber ömür geçirileceği varsayılan kişi, ııh, nayır, yemezler, kabul edilemez, edilmemeli.
Artık aradan zaman geçmiş, ama bir ara konuyu açıp hayatınız boyunca tekrarlamaması gerektiğini bence açıkça belirtin, zira haberiniz olmadan istememe ihtimaliniz olabilecek bir duruma rahatlıkla karışmış, tekrarlama kapasitesi var görünüyor.

Konunuza yeni denk geldim, olaylar olmuş, bitmiş, ama zaman geçmiş olmasına rağmen değişmeyecek bir yorumum oldu, yazayım dedim.
Olanları ben yaşasaydım, ilk ve en çok kızacağım, kırılacağım kişi nişanlım olurdu. Arkadaş dediğin, nişanlının yanında dış kapının dış mandalı, çiğ süt de emer, kazığını da görürsün, ne bileyim, arkadaş yani, bir sınırı var ve bir noktada belli şartlar altında her şeyi beklersin. Onun attığı ya da atacağı kazıklara şaşırmam yani.
Ama nişanlı? Beraber ömür geçirilecek teoride. Niyet o.
O şirret şırtoloz "Yaa Berrak duymasın duyarsa istemez verdirmez" dediği anda nişanlınızın "Ulan asıl istemeyecekse daha kötü ya, onun istemeyeceği bir şeyi nasıl hem yapıp hem de saklarım, def ol git yani" demesi lazımdı. Sizin duyup da onay vermeyeceğiniz türlü türlü şey olabilir ileride hayatınız boyunca.
Üstelik Berrak'ın arkasından iş çevirelim diyen kişi de sizin arkadaşınız ve sizin kuzeninizin sözlüsü. Nişanlınız kişiyi tamamen sizin vesilenizle tanıyor, onun için ekstra dış kapının iyice en dış mandalı yani, alakasız. Çift olarak takılıyor olsanız bile. Çift arkadaşlıklarında çok olur bu hani. Sizin arkadaşınız ve sevgilisiyle beraber dörtlü takılırsınız, ama siz ayrılırsanız, arkadaşınızın eski sevgilinizle arkadaşlığa devam etmesi hoşunuza gitmez, vb. Benzer durum.
Ben en büyük kabahati nişanlınızda buldum. Sizin onaylamayacağınız bir duruma karışmamalıydı, arkanızdan iş çevirmenin başrolünde olmamalıydı. Arkadaştır, yapar, ama beraber ömür geçirileceği varsayılan kişi, ııh, nayır, yemezler, kabul edilemez, edilmemeli.
Artık aradan zaman geçmiş, ama bir ara konuyu açıp hayatınız boyunca tekrarlamaması gerektiğini bence açıkça belirtin, zira haberiniz olmadan istememe ihtimaliniz olabilecek bir duruma rahatlıkla karışmış, tekrarlama kapasitesi var görünüyor.
Şöyle söyleyeyim; her ne kadar kendince iyi niyetle yapmış olduğu bir hareket olsa bile aramızda hala bunun konusu kapanmadı, aynen söylediklerinizi hatta belki daha sertlerini söylüyorum. Arkadaş meselesi dediğiniz gibi, çıkardım hayatımdan onun da ne olmuş olduğunu gördüm.
Nişanlıma da kırgınım, kızgınım. Niyetinin iyi olduğunu görebiliyorum ama sonuçları hiçte öyle sonuçlanmadı. Artık geçmiş bitmiş yapmış bir hata ama bilmeliydim çok çok haklısınız. Bende konusunu hala kapatmış değilim. Şu aralar babasının rahatsızlığı nedeniyle tabi ki açmıyorum ama umarım dersini almıştır

Back