en yakın arkadaşım öptü beni

dokuzdokuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
71
25
38
35
kızlar merhaba cumartesi günü 7 yıllık üniversiteden en yakın arkadaşımla buluşacaktık kendisi şu an işsiz haliyle parası yok bizimkiler köye gidiyor bize gel bizde oturalım dedi bende kabul ettim ve gittim bir an bile tereddüt etmedim çünkü kendisi en yakın arkaşım güya,neyse kahvaltı yaptık sonra odasındaki kitaplar dikkatimi çekti odasına girdim baktık çıkarken bu sarıldı öpmeye çalıştı,o kadar şaşırdım ve üzüldüm ki ,ki zaten oraya moralim bozuk düzelir ,keyfim yerine gelir diye gittim.Sinirden ellerim titredi ne oldu arkadaşça öptüm falan dedi ama ben o enerjiyi hissettim.Ya arkadaş yeryüzünde doğru düzgün adam yok mu ?? ona da dedim sen beni tanımadıysan,anlamadıysan kim anlasın beni diye...yarım saat inanmış numarası yaptım sonra çıktım geldim çok üzüldüm herkes beni bir şekilde hayalkırıklığına uğratmak zorunda mı..

Son düzenleme:
En yakın arkadaşın da olsa neden evine gidiyorsun ki?
Hadi ailesi evdeyken neyse de, bariz söylemiş bizimkiler köye gidiyor gel diye.
Kitapların nesine bakacaktın ki odasına girdin, çokta şaşırmaman lazım onun evine giderek buna yol hazırlayan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…