- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
- Konu Sahibi dokuzdokuz
-
Böyle yorumlar yapmayın yaa neden cesaret istesin neden kendide istesin rahatsız olmuş ve dertleşmek için konu açmış illa birileri başka yere çekicek konuyu zaten biraz empati kurun belki isimler sahte ama burda hayatların çoğu gerçek benide yanlış anlamayın niyetim saldırmak değil size ama kk nın geleneksel davranışı gibi oldu artık her konuda bir iki tane böyle yorum çıkıyo nacizhane ....yalnız bir erkeğin evine giderken ne bekliyordun ki. öptükten sonra napıyorsun sen diye bağırıp çağırıp çıkmak yerine neden beklemeye devam ettin. bence sende bunu istiyorsun. burada birileri cesaret verir diye bekliyorsun.
Zaten ya kadın aşık olur yada erkek sonunda bu böyle aramızdan hayır benim arkadaşım var diyen çıkar mutlaka ama ya o saklıyodur duygularını yada karşı taraf en kötü ihtimallede birinden biri eşcinseldir kadın erkek sadece 5.sınıfa kadar arkadaş kalabilir sonra kalp devreye girer devreler yanarya erkeklerle kankAa arkadaş dost olunmaz.. kimse anlamiyo bunu yok eşitmiş tmm eşit de.
erkekle o gözüyle bakmiyor. baksa takılmak içindir..
bu durumu bekarken bende yaşadım.
çok iyi anlaştığım bir erkek arkadaşim vardi
bana aşıkmış adam.. çok ilgiliydi hoşuma giderdi ama ben hissetmedim.
arkadaş gibi gördüm onu. sora hala sevdiğini söleyince biraktim onu bitirdim..
bi daha erkekle kanka olmuycam dedim bunu kafamda bitirdim..
eşim de benimle ayni fikirde. oda erkekle dost olunmaz diyo sicak bakmiyo bu duruma.
ne bilim ben hoşlanmiyorum işte. yaşadığımdan biliyorum bunu.
eski kankami görüyorum da bakmiyorum bile ona. evlendiğim de biliyor konuşmaya çalıştı kaçtim oradan.
erkeklerle kanka dost olunmaz diyorum kimse anlamiyo
ateş barutu fişekleyememiş yalnzBosa demiyolar atesle barut yan yana durmazzzz
Bencedeeateş barutu fişekleyememiş yalnz
yalnız bir erkeğin evine giderken ne bekliyordun ki. öptükten sonra napıyorsun sen diye bağırıp çağırıp çıkmak yerine neden beklemeye devam ettin. bence sende bunu istiyorsun. burada birileri cesaret verir diye bekliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?