• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en yakın arkadaşım öptü beni

Biz cok mu cirkiniz, kokuyor muyuz acaba, hic mi giderimiz yok :KK70:
Bence arkadas secmeyi iyi biliyoruz :KK66:
Seni bilmem ama bu yaşa kadar evlenemediğime göre benim giderim yok herhalde baksana :KK48:

Hem öyle hem de galiba biraz yaş grubu ile alakalı bir durum, senin yaşını bilemiyorum ama belli bir yaştan sonra bu tür durumlarla daha az karşılaşılıyor.Herhalde insanlar yaşlar büyüdükçe daha aklı selim davranmaya başlıyorlar.

adamları da yetiştiren anneler var sonuçta.bu sorunun temeli yetiştirme tarzında bitiyor.evet riskli ama her erkek böyledir diyemeyiz.benim çok samimi erkek arkadaşlarım var bir kez bile böyle şey yaşamadım insanoğlu çiğ süt emmiş nolacağı,cinsiyetten bağımsız,belli olmaz.
Valla her armut dibine düşmüyor işte alimden zalim zalimden alim doğuyor son dediğine sonuna kadar katılıyorum insan oğlu çiğ sut emmiş bu yüzden de bizim arkadaş gözüyle baktığımız insanın niyeti bozuk olabiliyor yanlış anlaşılmasın ben konu sahibini suçlamıyorum bilakis empati yapıyorum onun şuan hissettiği koca bir hayal kırıklığı ve arkadaşlığa verilmiş çöpe gitmiş onca zaman

"Arkadaş" kelimesinin altını abuk subuk insalarla doldurdukları için değil,

Koyun postuna bürünen kurtlara prim verdikleri için değil,

Hadi daha ılımlı olalım karşı taraftan gelen iyi ya da kötü niyetli ama arkadaslıkla uzaktan yakından alakası olmayan sinyalleri bi saflık ya da sosyal beceriksizlik sonucu yanlış yorumladıkları için değil,

Gözden çıkaramadıkları, zor durumlar için el altında tutmak istedikleri platoniklerini "o benim kardesim gibidir yhaaa biz sadece arkadaşız bi kere" cümlesinin arkasına sakladıkları için de değil,

Bunların hicbiri yüzünden degil sadece ve sadece birinin pipisi (ivet pipi) birinin kukusu (ivet kuku) oldugu için arkadaş olamıyo bu insanlar di mi? Kadın ile erkek sevismeden sevismeye muhattap olsunlar o zaman. Sevismeyeceklerse de bi selam sabah yeter, abartmasınlar ne arkadaslıgı. Yapmayın etmeyin, kötü örneklere itibar etmeyin.

11 senelik arkadaşıma küsücem bak sizin yüzünüzden. Ki bu adamın beni gördügü haller, meriçlik yapmak için eline geçen fırsatlar buradan Mars'a yol olur. Bi kere mi efendiligini bozmaz insan..

Sonra da 8 senelik lise tayfama hepiniz bana yürümek istiyosunuz bence diye tavır yapıcam. Bi tanesi mi yürümez bu güne kadar arkadaş? Niden benim basıma gelmiyo hepsi dalyan gibi de çocuklar halbuki , bari biri yürüseydi :KK43:

Not: Konu sahibesi sizin özelinizde söylenmis sözler degildir hicbiri. Genel bi sorunun getirdigi genel bi fenalık söz konusu. Siz resmen tacize ugramıssınız, ya da size alenen boş ev teklifi yapılmış ama siz anlamamışsınız. Sizin anlamadıgınızı da karşı taraf anlamamış, karsılıklı yanlıs anlasılmalar silsilesi yani. 7 sene icinde bi günde gelinmemistir tabi bu duruma, daha önceki sinyallerde kafanızı kuma gömdüyseniz demek... Çok gecmis olsun ne diyeyim.

Seni bilmem ama bu yaşa kadar evlenemediğime göre benim giderim yok herhalde baksana :KK48:

Hem öyle hem de galiba biraz yaş grubu ile alakalı bir durum, senin yaşını bilemiyorum ama belli bir yaştan sonra bu tür durumlarla daha az karşılaşılıyor.Herhalde insanlar yaşlar büyüdükçe daha aklı selim davranmaya başlıyorlar.

yaş 34 ama 18 lerdeyken 20 lerdeyken hiç arkadaşım dediğim biri yürümedi bana :KK70:
ki özellikle üniversitedeyken birbirimizin evlerine gider içer, oturduğumuz yerde de uyurduk, gençlik de vardı serde ama hiç sarkan olmadı:cool:
eşim dakika bir gol bir asıldığı için onunkine de arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş oldu diyemem:KK22:

• Beğen
Reactions: KV_
ki burda da çok okuduk arkadaşlıktan sevgililiğe geçenleri. bence bunda yanlış bişey yok. iyi anlaşan insanlar sonradan birbirini bişeyler hissedebilir. gayet normal.

ama konu sahibi sen birdaha görüşme bu kişiyle. sonra aynısını belki daha fazlasını yapar. çünkü bu cidden bildiğin taciz.

yaş 34 ama 18 lerdeyken 20 lerdeyken hiç arkadaşım dediğim biri yürümedi bana :KK70:
ki özellikle üniversitedeyken birbirimizin evlerine gider içer, oturduğumuz yerde de uyurduk, gençlik de vardı serde ama hiç sarkan olmadı:cool:
eşim dakika bir gol bir asıldığı için onunkine de arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş oldu diyemem:KK22:

Aynen öyle, ne güzel yıllar geçirdik birlikte, aralarında evlenen arkadaşlarım var mesela, eşlerinden de bir kıskançlık görmedim.
Zaten böyle olmalı, senelerce hislerini içinde tutan insanlar bana samimi gelmiyor pek. Niyetin neyse belli et arkadaş.

Hadi tamam bi çekim hissetmiş öpmüş ama sonra neden 'arkadaş olarak öptüm' demiş ki arkadaşın(!) sıvamış resmen... Madem bi halt yiyosun, duyguların varsa açıkla yani.. Bu arada gayet güzel kadın-erkek arkadaşlıklarıda var. Her erkeği aynı kefeye koymamak lazım :eğlence:

Şimdi şöyle bi durum var size karşı birtakım hisler besleyebilir.Olabilir bunu garipsemiyorum.
Ama bunca sene arkadaş olduğu kadına da bu hislerini daha özel biçimde açıklaması gerekiyordu bence.
Bu şekilde izinsizce öperek değil çok yanlış taciz resmen.
Yok eğer herhangi bi hissiyat olmadan belki yatarız kafasıyla yaklaştıysa o daha da iğrenç görüşmeyin derim.

Aynen öyle, ne güzel yıllar geçirdik birlikte, aralarında evlenen arkadaşlarım var mesela, eşlerinden de bir kıskançlık görmedim.
Zaten böyle olmalı, senelerce hislerini içinde tutan insanlar bana samimi gelmiyor pek. Niyetin neyse belli et arkadaş.

Biz de evlenenlerden eslerimizle de arkadas olduk, bekar arkadaslarimizla da asla kopmadik, bazen burda konular okuyorum bekar erkegin evli ciftin evinde ne isi var diye, acaba uzayda mi yasiyorum ben diye dusunuyorum. Yillarimizi gecirmisiz o insanlarla, universitedekilerle 16 yillik dostlugumuz var, bisey yapacak olsak simdiye bin kere yapardik... neyse ozetle dogru insanlarla dogru iliskiler kurduktan sonra karsi cinsle de gayet guzel arkadas oluyor iste.

Kardeş senin kanka boş kalinca elimdekilerde işimi görur diye sana

abanmaya kalkmiş ama yememiş.Abazaligin dibine vurmuş sanki biraz:deli:

Neden hala bekleddiniz çıkıp gitmediniz sizde duygularınızı bi gözdn geçirin

Erkekleeeeerrr malesef bir coguyla arkadas olma sansimiz yok disi ve eril yanyanaysa onlara gore arkadaslik degil bu kiziyorum ama aynisini yasadim 3 sene kanka dedigim adamla 9 yildir birlikteyim bunun son 3 yilinda evliyizzz

Banada cocukluk arkdasim evlenme teklifi etti,sevgilimle arami acti hemde
cok kotu bir durum sok yasiyosun igrebc bencede,guvenin sarsiliyor erkek lere karsi bir kere daha basima geldi ama arkafasin abisiydi o,tek degilsin merak etme

Ama hepsi oyle olmuyor,arada gercekten kanki olduklarimda cok var di, sayisiz hemde
Ama simdi evlendim herseyim esim oldu

Back
X