- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi dokuzdokuz
Hahaha ne güzel ifade bu ya:))Ağzından mı öpmüş![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha ne güzel ifade bu ya:))Ağzından mı öpmüş![]()
Seni bilmem ama bu yaşa kadar evlenemediğime göre benim giderim yok herhalde baksanaBiz cok mu cirkiniz, kokuyor muyuz acaba, hic mi giderimiz yok
Bence arkadas secmeyi iyi biliyoruz![]()
Valla her armut dibine düşmüyor işte alimden zalim zalimden alim doğuyor son dediğine sonuna kadar katılıyorum insan oğlu çiğ sut emmiş bu yüzden de bizim arkadaş gözüyle baktığımız insanın niyeti bozuk olabiliyor yanlış anlaşılmasın ben konu sahibini suçlamıyorum bilakis empati yapıyorum onun şuan hissettiği koca bir hayal kırıklığı ve arkadaşlığa verilmiş çöpe gitmiş onca zamanadamları da yetiştiren anneler var sonuçta.bu sorunun temeli yetiştirme tarzında bitiyor.evet riskli ama her erkek böyledir diyemeyiz.benim çok samimi erkek arkadaşlarım var bir kez bile böyle şey yaşamadım insanoğlu çiğ süt emmiş nolacağı,cinsiyetten bağımsız,belli olmaz.
Seni bilmem ama bu yaşa kadar evlenemediğime göre benim giderim yok herhalde baksana
Hem öyle hem de galiba biraz yaş grubu ile alakalı bir durum, senin yaşını bilemiyorum ama belli bir yaştan sonra bu tür durumlarla daha az karşılaşılıyor.Herhalde insanlar yaşlar büyüdükçe daha aklı selim davranmaya başlıyorlar.
yaş 34 ama 18 lerdeyken 20 lerdeyken hiç arkadaşım dediğim biri yürümedi bana
ki özellikle üniversitedeyken birbirimizin evlerine gider içer, oturduğumuz yerde de uyurduk, gençlik de vardı serde ama hiç sarkan olmadı
eşim dakika bir gol bir asıldığı için onunkine de arkadaşlıktan sevgililiğe geçiş oldu diyemem![]()
Aynen öyle, ne güzel yıllar geçirdik birlikte, aralarında evlenen arkadaşlarım var mesela, eşlerinden de bir kıskançlık görmedim.
Zaten böyle olmalı, senelerce hislerini içinde tutan insanlar bana samimi gelmiyor pek. Niyetin neyse belli et arkadaş.